А1 Македонија

Малку си ми конфузен со реченицава, ако неплаќаш месечна претплата туку само ставаш пари на бројчето кога ке ти требаат тогаш си припрејд.
Во тој случај го гледаш првиот линк, т.е имаш за 100 денари еден гига интернет со рок на трошење од една недела .
Доколку секој месец ти доаѓа сметка дома со месечна претплата, тогаш си постпејд и 1 гига интернет ке те чини 150 денари и трае еден месец.
аааа ти благодарам многу, значи јас спагјам во припејд понуда
а јас секогаш мислев дека припејд = претплата

Јас тестирав на телефон во но лимит тарифа.Истите брзини важат за 2те најскапи тарифи за другите не
Јас имам 100Мб вклучен интернет во претплатата и активирав дополнителен пакет од 200МБ и со тој пакет тестирав...значи нема 4Г брзина ако не користиш Но лимит тарифа??

Јас имам 100Мб вклучен интернет во претплатата и активирав дополнителен пакет од 200МБ и со тој пакет тестирав...значи нема 4Г брзина ако не користиш Но лимит тарифа??
4G брзината е достапна на XL и No Limit но и ако го активираш пакетот од 3GB = 299 ден.

После брзината ти паѓа на 32 КБПС

Предлог за телефон на 666 претплата? од 500 - 1500 ден.
Ми заврши договорот па да го продолжам :)

Мизерии едни, ми праќате понуда од 666 денари а да гледам телефони од м тарифа. Финтава ви е што да ви кажам само не знам како очекувате да бидат толку глупави луѓето. Ни на крај памет не ми текнува да го продолжам договоров.

Предлог за телефон на 666 претплата? од 500 - 1500 ден.
Ми заврши договорот па да го продолжам :)
A be ne se vrzuvaj 2 godini alo, cekaj si ponuda koga ke dojde podobra a ne vaka za sranje telefon ke se vrzuvas 2 godini i sto posle? prc

Катастрофа се со понуда на телефони, поготово со нивната „ТОП ПОНУДА“ со ZTE KIS 3, андроид телефон со 256 РАМ МЕМОРИЈА... :facepalm::facepalm:

Роденденската тарифа од пред 2 години (555) има 4G?

да им ебам све што имаат
ме ебаа за цел зивот со тие нивни ебани пенали цела година ги плакам и не користам
а тој никола лјушев све да му ебам
ко пичка некоја се крие горе у соравиа 3 пати го барам за да расчистиме некои работи ама се крие последниот пат и обезбедуванје ми викнаа
и за инат не им плакам .......
гадови невидени......сум плакал и камати и сметки ненормални т-мобиле и се али поголеми ајдуци од вип нема нема ни да има више никад со нив и се молам што побзо да пропаднат гадови идиоти и незнам уште ако да ги наречам а тој никола лјушев на паркинг ке го чекам ама ке го јаде од мене:@

Јас 6 години бев на ВИП, сега бројот го оставив на мајка ми да го користи и никогаш не сум платил ни денар повеќе од претплатата. :coffee:

neznam uste dali vazi toa so 10000 den.bonus ako go prodolzis dogovorot so istata tarifa?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom