СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

Носталгичен

Семкар
Член од
9 мај 2013
Мислења
18
Поени од реакции
0
Ја сега сум прва, и ми предава онаа шлакнатата Елизабета биологија... :( дајте нешо типови за неа и за Роска (класна ми е)...

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.517
Поени од реакции
59.122
Ја сега сум прва, и ми предава онаа шлакнатата Елизабета биологија... :( дајте нешо типови за неа и за Роска (класна ми е)...
1 @1.50
X @2.50
2 @4.00

0-2 @1.80
3+ @1.90
GG @1.70
GG3+ @2.40
1P2+ @3.00

Но слушај ме мене, имам дојава за 2-1 @25.00

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.517
Поени од реакции
59.122
Хххх смешко, кловнови за доручек да не си јадел? :vozbud:
А какви типови сакаш ?
Има доста не женети тука, ќе најдеш и за неа и за Роска по некој тип...

Како го постави ти барањето, такви и одговори ти дадов.
Биди поконкретен.
(да не кажам: седни и учи)

Член од
3 февруари 2014
Мислења
1
Поени од реакции
0
Kako se vika germanski profesorkata??? Enda taka pomlada, slabicka, ima crna/kafeava kosa i ima dobar gz!

Член од
22 февруари 2014
Мислења
172
Поени од реакции
27
Дечки, јас креирав една анкета, се однесува на образованието кое сте го имале во основно, а и сега во средно. Работиме на проект за подобрување на вашето образование, па потребна е ваква анализа, која ќе се трае неколку месеци, за да има подобар увид. Ова не е поврзано со Влада, Министерство и сл., туку е проект на неколку ентузијасти :)
Ќе ве замолам да одговорите на прашањата што поискрено, ние работиме за вас.
Поздравче :)
https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=C95AiW62NXXUvGQ1NT6Qcw%3d%3d

Patrick Star

Гастрабајтер
Член од
24 април 2014
Мислења
16
Поени од реакции
8
Подобро школо нема... ако сакате да учите и да постигнете нешто во животот одма запишувајте се тука.. дружбата е исто така многу добра,запознаваш толку многу интелегентни деца(меѓу кои лесно се поклопуваш) и почнуваш да се дружиш секој ден.. се разбира не е само за дружбата треба да се загрее столчето за да се помине одличен :)

Член од
28 јули 2013
Мислења
12
Поени од реакции
3
дај кажете право дали можам да се запишам со 8петки 6четворки(тоа моментално го имам)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.993
Поени од реакции
74.133
Не знам колку ја знаете Глобочка физика, али најдов некоја тетратка со киксови кои сум и ги запишувал во минатото :pos:

DSC01479.JPG

Омиленото, "Ќе го видите вие моето второ лице еднина" :D
И "Некој толку си го чува мозокот, што ќе му стане рамен глобус":pos:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.002
Поени од реакции
11.645
Леле ракописов... :D :D Иначе ја не приметуев за киксови, мада си имаше неколку пати. Еднаш кажува виц и никој не се насмеа пошто не знам дали некој го сфати, а и беше прилично глуп. :D

Член од
21 август 2014
Мислења
1
Поени од реакции
0
јас се запишав во корчагин и збунета сум, па ќе ве замолам да ми казете каков е критериумот, како оценуваат наставниците и дали бараат многу, или it's gonna be my worst nightmare?? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom