СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

• Креатор на темата Креатор на темата .mARIJA.
  • Време на започнување Време на започнување
да ве прашам сега во трета кога треба да одберам ПМА , ПМБ ОХА... се делам целосно од сегашниот клас и ке бидам само со тие што одбрале како мене, или си останувам со истите луге само не на сите часови?

Нови класови...

да ве прашам сега во трета кога треба да одберам ПМА , ПМБ ОХА... се делам целосно од сегашниот клас и ке бидам само со тие што одбрале како мене, или си останувам со истите луге само не на сите часови?

Нови класови,нова класна :)

Kje moze nekoj das mi ja preraskaze lektirata sagrinska koza kje mu bidam mnogu blagodaren :)

Kje moze nekoj das mi ja preraskaze lektirata sagrinska koza kje mu bidam mnogu blagodaren :)
И бидејќи сега не можам да го сменам одговорот погоре... пишувај на македонска подршка,да не изедеш некоја опомена а потоа и бан :)

Е ние си останавме 4 години заедно. Такви се осмиците. :P
И јас бев осмица. Штета што не се разделивме во трета, две години помалку ќе гледам некои луѓе, животот ќе си го продолжев.

Мојт и заедно да сме биле, не знам кое годиште си ама не е ни битно, ама ме интересира дали и кај вас важеше непишаното правило дека во осмицата има најмалку дружба? Оти кај мене дефинитивно беше така.

И јас бев осмица. Штета што не се разделивме во трета, две години помалку ќе гледам некои луѓе, животот ќе си го продолжев.

Мојт и заедно да сме биле, не знам кое годиште си ама не е ни битно, ама ме интересира дали и кај вас важеше непишаното правило дека во осмицата има најмалку дружба? Оти кај мене дефинитивно беше така.

Сеа само што завршив, 2009-2013, не верувам да сме биле заедно. Иначе, не дека немаше дружба, имаше дружба, само што класот се делеше на „дружини“ ако знаеш на што мислам. Мада тоа мислам е карактеристика на повеќето класови.

Толку од ерата на Драгче, денеска разбрав дека завчера бил сменет, и Јоцо (географија) на негово место. Сега Драгче во библиотека ќе биде.

Толку од ерата на Драгче, денеска разбрав дека завчера бил сменет, и Јоцо (географија) на негово место. Сега Драгче во библиотека ќе биде.

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Ова некое масло на Дамески :sneaky:
Конечно се ослободи од чаушот :X3:

Точна информација. :)

Баш ми е мило што Драгче не е веќе директор многу ме нервираше тој човек и многу го мразев. Се правеше некоја главна фаца по школово мислиш којзнае кој е, а се гледа од километар дека е талентирано глуп. Предавал општонародна одбарана некој предмет може и не се викал така ама нешто слично било.
--- надополнето: 26 декември 2013 во 19:39 ---

Да, по некое непишано правило, во осмицата традиционално во секоја нова генерација има најмалку дружба и сите се разединети меѓу себе не владее никакво единство и нон-стоп има несогласувања, ама тоа е за жал....

Имаме различни мислења за Драгче, според мене океј директор, во некои елементи со ептен чуден табиет ама солиден беше. За задкулисните игри, проценти од осигурувања, екскурзии да не збориме, сегде го има тоа, за жал.

Иначе во врска со осмиците, можам да зборам за осмицата во која бев јас. Но, едно ќе ви кажам: Ептен, ама ептен ретко се наоѓа клас во кој има единство. Несогласувања има во секој клас, во секој клас има поделеност на друштва. Сепак, не е нешто нетипично и невообичаено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom