СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

• Креатор на темата Креатор на темата .mARIJA.
  • Време на започнување Време на започнување
Ја сега сум прва, и ми предава онаа шлакнатата Елизабета биологија... :( дајте нешо типови за неа и за Роска (класна ми е)...

Ја сега сум прва, и ми предава онаа шлакнатата Елизабета биологија... :( дајте нешо типови за неа и за Роска (класна ми е)...

1 @1.50
X @2.50
2 @4.00

0-2 @1.80
3+ @1.90
GG @1.70
GG3+ @2.40
1P2+ @3.00

Но слушај ме мене, имам дојава за 2-1 @25.00

Хххх смешко, кловнови за доручек да не си јадел? :vozbud:

А какви типови сакаш ?
Има доста не женети тука, ќе најдеш и за неа и за Роска по некој тип...

Како го постави ти барањето, такви и одговори ти дадов.
Биди поконкретен.
(да не кажам: седни и учи)

Kako se vika germanski profesorkata??? Enda taka pomlada, slabicka, ima crna/kafeava kosa i ima dobar gz!

Дечки, јас креирав една анкета, се однесува на образованието кое сте го имале во основно, а и сега во средно. Работиме на проект за подобрување на вашето образование, па потребна е ваква анализа, која ќе се трае неколку месеци, за да има подобар увид. Ова не е поврзано со Влада, Министерство и сл., туку е проект на неколку ентузијасти :)
Ќе ве замолам да одговорите на прашањата што поискрено, ние работиме за вас.
Поздравче :)
https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=C95AiW62NXXUvGQ1NT6Qcw%3d%3d

Подобро школо нема... ако сакате да учите и да постигнете нешто во животот одма запишувајте се тука.. дружбата е исто така многу добра,запознаваш толку многу интелегентни деца(меѓу кои лесно се поклопуваш) и почнуваш да се дружиш секој ден.. се разбира не е само за дружбата треба да се загрее столчето за да се помине одличен :)

дај кажете право дали можам да се запишам со 8петки 6четворки(тоа моментално го имам)

Не знам колку ја знаете Глобочка физика, али најдов некоја тетратка со киксови кои сум и ги запишувал во минатото :pos:

DSC01479.JPG

Омиленото, "Ќе го видите вие моето второ лице еднина" :D
И "Некој толку си го чува мозокот, што ќе му стане рамен глобус":pos:

Леле ракописов... :D :D Иначе ја не приметуев за киксови, мада си имаше неколку пати. Еднаш кажува виц и никој не се насмеа пошто не знам дали некој го сфати, а и беше прилично глуп. :D

јас се запишав во корчагин и збунета сум, па ќе ве замолам да ми казете каков е критериумот, како оценуваат наставниците и дали бараат многу, или it's gonna be my worst nightmare?? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom