Насловот е најак:ПЕЛИСТЕР ПАК ЌЕ БИДИ СИЛЕН

.Кој ги пиши овие текстој скрос е неупатен така ми личи.Со Мисовски на голот нема ништо да се промени,ама баш ништо,се е залудно трошење време и перење пари.То не се знај на кој е шо е клубот,до вчера молк и распад сега нови засилувања

...Значи му нема равен во матните игри (со исклучок Фк Пелистер),шо најдоја се излажаја.И ако сеуште му ги немат исплатено платите на нашите деца кои колку толку губат време и кариера во еден мизерен Пелистер би му посакал на претпоставените парите за костуми да си ги дат![DOUBLEPOST=1408462504][/DOUBLEPOST]Насловот е најак:ПЕЛИСТЕР ПАК ЌЕ БИДИ СИЛЕН

.Кој ги пиши овие текстој скрос е неупатен така ми личи.Со Мисовски на голот нема ништо да се промени,ама баш ништо,се е залудно трошење време и перење пари.То не се знај на кој е шо е клубот,до вчера молк и распад сега нови засилувања

...Значи му нема равен во матните игри (со исклучок Фк Пелистер),шо најдоја се излажаја.И ако сеуште му ги немат исплатено платите на нашите деца кои колку толку губат време и кариера во еден мизерен Пелистер би му посакал на претпоставените парите за костуми да си ги дат!Мојсо шо го зедоја задоволен сум,играше во металург има знаење и дисциплина,плус репрезентативец е ,а и ние сме скрос слаби на та позиција па можам да речам дека добро шо го зедовме (барем да се работи долгороно иако нема знам) ,а за Мисо мислам дека еднаш е веќе видено 2011 не се покажа добро,а и Крис е добар така да немораше баш него..