Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ти вика дека више немам поминато ? :icon_lol:
Па што се смееш тогаш? Не е за смеење работата :cautious: По смеењево повеќе ми изгледа како ти да си копукот што се мешал од страна :icon_lol:

Па што се смееш тогаш? Не е за смеење работата :cautious: По смеењево повеќе ми изгледа како ти да си копукот што се мешал од страна :icon_lol:
Затоа шо е смешно,ама тоа ти уште не можеш да го разбереш не ти се годините, како ќе старееш отпосле ќе сватиш колку се некој работи смешни и ќе се смејеш на случки шо сега те терат на плакање.
:D
И остави прикаски од типот ти си копук шо се мешал од страна, другарче секој у животот барем по еднаш е копукот од страна шо се меша и рогоносецот шо последен разбира,ама младо си причекај малку има време. :)

Затоа шо е смешно,ама тоа ти уште не можеш да го разбереш не ти се годините, како ќе старееш отпосле ќе сватиш колку се некој работи смешни и ќе се смејеш на случки шо сега те терат на плакање.
:D
Изневерувањето не е смешно. Само ти ќе да си трол :cautious:

Дечко ви да ве фати како давате број на друг типац па правдајте му се вака исто ко што пишувате на форумов,има од глава да ви го акне мобилниот .Му дала број за да шири познанства,или пошто бил досаден...:facepalm:Откога женска дава број на типац шо не го свиѓа бе?Може ќе даде некој рандом број непостоечки за да го откачи,а оваа ништо чудно покрај мобилниот и домашниот број да му го оставила.

Изневерувањето не е смешно. Само ти ќе да си трол :cautious:
:pos:
Ај добро трол сум, кога ќе пораснеш да направиме мубет
Нема кој не изневерил не машко не женско ако ти не си изневерил сигурно те изневериле и ти ќе изневериш кога тогаш памти ми го зборот.:coffee:

Ах бре деца, деца.. Ќе пораснете и вие и ќе видите дека не е се така црно и бело ....
Е ајде чим ти си порасната објасни ни на нас тука помалите што гледаме се црно и бело. :)
Па и другите женски нека повелат, пошто никад не сум можел да ја сфатам оваа логика.

Ајде да си сингл, јасно ми е, ќе флертуваш хихи хаха, леле ама си досаден ау, и оп еве ти бројче
Ама кога имаш дечко, и кога додворувачот јасно ти дава до знаење што сака и ти сакаш да ми кажеш дека неможеш да го откачиш, па дури и мораш бројот да му го дадеш? И тоа пази, мора твојот, неможеш да му измислиш некој тотално рандом број? :) Е тоа би било откачување, реално

Друга ситуација, да ти дојде некој никаков, дебел, запотен, смрдлив, е буквално некој циган да ти дојде од улица, и да те замара за број, ти исто ќе се однесуваш како и со некој обичен рандом згоден тип?
Или ќе ти годи интересот од овој вториот, па пошто многу замарал ќе МОРАШ едноставно да му го дадеш ВИСТИНСКИОТ број, нели. :)

Е ајде чим ти си порасната објасни ни на нас тука помалите што гледаме се црно и бело. :)
Па и другите женски нека повелат, пошто никад не сум можел да ја сфатам оваа логика.

Ајде да си сингл, јасно ми е, ќе флертуваш хихи хаха, леле ама си досаден ау, и оп еве ти бројче
Ама кога имаш дечко, и кога додворувачот јасно ти дава до знаење што сака и ти сакаш да ми кажеш дека неможеш да го откачиш, па дури и мораш бројот да му го дадеш? И тоа пази, мора твојот, неможеш да му измислиш некој тотално рандом број? :) Е тоа би било откачување, реално

Друга ситуација, да ти дојде некој никаков, дебел, запотен, смрдлив, е буквално некој циган да ти дојде од улица, и да те замара за број, ти исто ќе се однесуваш како и со некој обичен рандом згоден тип?
Или ќе ти годи интересот од овој вториот, па пошто многу замарал ќе МОРАШ едноставно да му го дадеш ВИСТИНСКИОТ број, нели. :)
Не смеам да ги откривам тајните на жените, ми се заканува култот со убиство. Морате сами да ги дознаете, ако некогаш успеете да ги дознаете. :)

Еве јас како женско да се умешам во дискусијава.
Не требало девојката да го дава бројот и џабе ја оправдувате вие таа постапка. Доколку некој е досаден не знам која нормална би дала свој број за уште поише да ја замара, а уште подебилно оправдување е дека типот можел да го најде бројот од други. И не, не е тоа ширење познанства кога она знаела какви му се него намерите.
Се согласувам дека во врската фалело комуникација, одма требале да седнат и да си направат сериозен муабет. Дечкото и дал втора шанса ама во секоја кавга понатаму го спомнувал тоа зашто бил повреден и нервозен, а реално повеќето прават така кога се караат со цел нели на некој начин да "победат" во дискусијата и спомнуваат претходни грешки.
Според мене, доколку се сакале стварно, како што пиша он, би пробале да ја оправат работата, а не да има детски постапки во стилот праќање порака : Те сакам ама не можам да бидам со тебе и бришење одма слики од фб.
А и ова, скроз непотребен беше коментарот дека требало да дојде до физичка пресметка помеѓу дечкото и идиотот. :sick:

Ширела познанства :) (уште не ми се верува дека ваков коментар прочитав од жена хахахахаххаха)
Брат то ти е, женско е во прашање и тогаш шири познантсва. Ај да беше типов тој кој дал број да видиш дали ќе имаше такви коментари...

Се ќе беше од типот на "неизживеан сељаку еден, како си можел тоа да го направиш"

И не, не го оправдувам тоа што тој го направил од после кога и дал втора шанса ама
"шири познанства" бе ...

Не смеам да ги откривам тајните на жените, ми се заканува култот со убиство. Морате сами да ги дознаете, ако некогаш успеете да ги дознаете. :)
Ааа добро, не би сакал јас да се осеќам виновен после :unsure:
Абе чекај, а да не си ти заедно со една на форумов што сакаше да формира милитантна феминистичка организција? Тоа ли е култот? :icon_lol:

Ааа добро, не би сакал јас да се осеќам виновен после :unsure:
Абе чекај, а да не си ти заедно со една на форумов што сакаше да формира милитантна феминистичка организција? Тоа ли е култот? :icon_lol:
Мислам дека доволно открив, не смеам повеќе да зборам.
И не, не сум со типката... Не ни треба нас никакви милитантски феминистички организации, и онака жените владеат со светот. ;)

Еве јас како женско да се умешам во дискусијава.
Не требало девојката да го дава бројот и џабе ја оправдувате вие таа постапка. Доколку некој е досаден не знам која нормална би дала свој број за уште поише да ја замара, а уште подебилно оправдување е дека типот можел да го најде бројот од други. И не, не е тоа ширење познанства кога она знаела какви му се него намерите.
Се согласувам дека во врската фалело комуникација, одма требале да седнат и да си направат сериозен муабет. Дечкото и дал втора шанса ама во секоја кавга понатаму го спомнувал тоа зашто бил повреден и нервозен, а реално повеќето прават така кога се караат со цел нели на некој начин да "победат" во дискусијата и спомнуваат претходни грешки.
Според мене, доколку се сакале стварно, како што пиша он, би пробале да ја оправат работата, а не да има детски постапки во стилот праќање порака : Те сакам ама не можам да бидам со тебе и бришење одма слики од фб.
А и ова, скроз непотребен беше коментарот дека требало да дојде до физичка пресметка помеѓу дечкото и идиотот. :sick:
Требало, требало, штом толкави пастуви се и двајцата. :D
хахах замисли сценарио: Дечкото оди да се тепа со швалерот и овој му станува 2 метра, и овој му вика Ама само сакав да разговараме... :pos:

едит: Доста толку, не се задевам повеќе, дајте друг проблем.

Брат то ти е, женско е во прашање и тогаш шири познантсва. Ај да беше типов тој кој дал број да видиш дали ќе имаше такви коментари...

Се ќе беше од типот на "неизживеан сељаку еден, како си можел тоа да го направиш"

И не, не го оправдувам тоа што тој го направил од после кога и дал втора шанса ама
"шири познанства" бе ...

шири познанства хахааааааааааа се акнав од смеење,денес шири познанства утре ќе шири пу.ка и така :pos:

Ни се ближи годишнина, немам идеја што романтично изненадување да и приредам. Совет!?

Ни се ближи годишнина, немам идеја што романтично изненадување да и приредам. Совет!?
Однеси ја на место кај што не сте биле, а одамна ти зборува дека би сакал да оди или некое место кое би ја воодушевило, купи и ја омилената чоколада и цвеќе, направи и романтично изненадување, извади ја вашата омилена фотографи ја и купи и убава рамка. Тоа ми текна, знам дека изгледа како клише, али секој клишето го доживува на различен начин, а тоа пред се зависи од партнерот кој го подготвува изненадувањето.[DOUBLEPOST=1408459812][/DOUBLEPOST]
Однеси ја на место кај што не сте биле, а одамна ти зборува дека би сакал да оди или некое место кое би ја воодушевило, купи и ја омилената чоколада и цвеќе, направи и романтично изненадување, извади ја вашата омилена фотографи ја и купи и убава рамка. Тоа ми текна, знам дека изгледа како клише, али секој клишето го доживува на различен начин, а тоа пред се зависи од партнерот кој го подготвува изненадувањето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom