Кој ти вика дека више немам поминато ?Да си дочекаш и ти вакво нешто како дечково, нема да ти е многу смешно![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој ти вика дека више немам поминато ?Да си дочекаш и ти вакво нешто како дечково, нема да ти е многу смешно![]()
Па што се смееш тогаш? Не е за смеење работатаКој ти вика дека више немам поминато ?![]()
Затоа шо е смешно,ама тоа ти уште не можеш да го разбереш не ти се годините, како ќе старееш отпосле ќе сватиш колку се некој работи смешни и ќе се смејеш на случки шо сега те терат на плакање.Па што се смееш тогаш? Не е за смеење работатаПо смеењево повеќе ми изгледа како ти да си копукот што се мешал од страна
![]()
Изневерувањето не е смешно. Само ти ќе да си тролЗатоа шо е смешно,ама тоа ти уште не можеш да го разбереш не ти се годините, како ќе старееш отпосле ќе сватиш колку се некој работи смешни и ќе се смејеш на случки шо сега те терат на плакање.
![]()
Изневерувањето не е смешно. Само ти ќе да си трол![]()
Е ајде чим ти си порасната објасни ни на нас тука помалите што гледаме се црно и бело.Ах бре деца, деца.. Ќе пораснете и вие и ќе видите дека не е се така црно и бело ....
Не смеам да ги откривам тајните на жените, ми се заканува култот со убиство. Морате сами да ги дознаете, ако некогаш успеете да ги дознаете.Е ајде чим ти си порасната објасни ни на нас тука помалите што гледаме се црно и бело.
Па и другите женски нека повелат, пошто никад не сум можел да ја сфатам оваа логика.
Ајде да си сингл, јасно ми е, ќе флертуваш хихи хаха, леле ама си досаден ау, и оп еве ти бројче
Ама кога имаш дечко, и кога додворувачот јасно ти дава до знаење што сака и ти сакаш да ми кажеш дека неможеш да го откачиш, па дури и мораш бројот да му го дадеш? И тоа пази, мора твојот, неможеш да му измислиш некој тотално рандом број?Е тоа би било откачување, реално
Друга ситуација, да ти дојде некој никаков, дебел, запотен, смрдлив, е буквално некој циган да ти дојде од улица, и да те замара за број, ти исто ќе се однесуваш како и со некој обичен рандом згоден тип?
Или ќе ти годи интересот од овој вториот, па пошто многу замарал ќе МОРАШ едноставно да му го дадеш ВИСТИНСКИОТ број, нели.![]()
Брат то ти е, женско е во прашање и тогаш шири познантсва. Ај да беше типов тој кој дал број да видиш дали ќе имаше такви коментари...Ширела познанства(уште не ми се верува дека ваков коментар прочитав од жена хахахахаххаха)
Ааа добро, не би сакал јас да се осеќам виновен послеНе смеам да ги откривам тајните на жените, ми се заканува култот со убиство. Морате сами да ги дознаете, ако некогаш успеете да ги дознаете.![]()
Мислам дека доволно открив, не смеам повеќе да зборам.Ааа добро, не би сакал јас да се осеќам виновен после
Абе чекај, а да не си ти заедно со една на форумов што сакаше да формира милитантна феминистичка организција? Тоа ли е култот?![]()
Требало, требало, штом толкави пастуви се и двајцата.Еве јас како женско да се умешам во дискусијава.
Не требало девојката да го дава бројот и џабе ја оправдувате вие таа постапка. Доколку некој е досаден не знам која нормална би дала свој број за уште поише да ја замара, а уште подебилно оправдување е дека типот можел да го најде бројот од други. И не, не е тоа ширење познанства кога она знаела какви му се него намерите.
Се согласувам дека во врската фалело комуникација, одма требале да седнат и да си направат сериозен муабет. Дечкото и дал втора шанса ама во секоја кавга понатаму го спомнувал тоа зашто бил повреден и нервозен, а реално повеќето прават така кога се караат со цел нели на некој начин да "победат" во дискусијата и спомнуваат претходни грешки.
Според мене, доколку се сакале стварно, како што пиша он, би пробале да ја оправат работата, а не да има детски постапки во стилот праќање порака : Те сакам ама не можам да бидам со тебе и бришење одма слики од фб.
А и ова, скроз непотребен беше коментарот дека требало да дојде до физичка пресметка помеѓу дечкото и идиотот.![]()
Брат то ти е, женско е во прашање и тогаш шири познантсва. Ај да беше типов тој кој дал број да видиш дали ќе имаше такви коментари...
Се ќе беше од типот на "неизживеан сељаку еден, како си можел тоа да го направиш"
И не, не го оправдувам тоа што тој го направил од после кога и дал втора шанса ама
"шири познанства" бе ...
Однеси ја на место кај што не сте биле, а одамна ти зборува дека би сакал да оди или некое место кое би ја воодушевило, купи и ја омилената чоколада и цвеќе, направи и романтично изненадување, извади ја вашата омилена фотографи ја и купи и убава рамка. Тоа ми текна, знам дека изгледа како клише, али секој клишето го доживува на различен начин, а тоа пред се зависи од партнерот кој го подготвува изненадувањето.[DOUBLEPOST=1408459812][/DOUBLEPOST]Ни се ближи годишнина, немам идеја што романтично изненадување да и приредам. Совет!?
Однеси ја на место кај што не сте биле, а одамна ти зборува дека би сакал да оди или некое место кое би ја воодушевило, купи и ја омилената чоколада и цвеќе, направи и романтично изненадување, извади ја вашата омилена фотографи ја и купи и убава рамка. Тоа ми текна, знам дека изгледа како клише, али секој клишето го доживува на различен начин, а тоа пред се зависи од партнерот кој го подготвува изненадувањето.Ни се ближи годишнина, немам идеја што романтично изненадување да и приредам. Совет!?