Битола

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Абе то е Битолата една иста шема ретко нешто интерсно се случва :)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Aaaa ne ne ne.. Mene mi e pointeresno vo Bt nego vo Sk. Film mi e zaso e nov grad vo prasanje valjda. Ali epten mi e zakon gradot.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Deneska sum bil u Bitola. Leleee gradov vrie od spomeni. Znachi mislam koga vo petok ili sabota na pladne pijam kafence niz shirok sokak porasnuvam za dva santimi. Stvarno. Fantazija den. trebashe da ostanam vcherva ke pee Dani u raschekor ama jbg. mi ispadnaa drugi obavezi. Aj naredna prilika. Mislam deka ke imam ubav son vecherva ej! Srcki... bashka dobiv blagoslov od edna babichka: sakala da me pravi zet bitolski leleeeee... se usramiv od muabetov! :icon_redf

Мачката

Coca Cola Addict
Член од
6 август 2007
Мислења
581
Поени од реакции
6
Со душа го чекам викендот да си одам Бт! И кај сатот да ме чека едно срценце,па да одам на некоја партија билјард,па да се изнашетам низ корзо,да си купам сончоглед од кај батето шо седи пред Астра Клубот и да пијам кафе во Лектира(малото). А мора и Ел Греко да поминам... Ми се бега домаааааа!

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
Со душа го чекам викендот да си одам Бт! И кај сатот да ме чека едно срценце,па да одам на некоја партија билјард,па да се изнашетам низ корзо,да си купам сончоглед од кај батето шо седи пред Астра Клубот и да пијам кафе во Лектира(малото). А мора и Ел Греко да поминам... Ми се бега домаааааа!
Али семкаро‘ .... :seir:

мммм.... и јас само за едно кафенце само таму носталгија ме фајка:toe:

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Super si e gradot, go obozavam.Lele tri nedeli ne sum bila Bt.So dusa cekam da si odam doma i da si pijam kafe na Korzo.:vozbud:

10101

@*I am Nuts!*#
Член од
27 ноември 2007
Мислења
349
Поени од реакции
0
Мене искрено многу ми се свиѓа Битола. Реално размислувам овдека да останам. Бидејки работам нешо како offshoring (за Скопје у моментов), не гледам зошто да не останувам овде. Сем студот кој ме отепа деноиве и преку глава ми дојде од домашната супа на баба :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Супер си е градот, еснаф луѓе кои си го живеат животот онака како им одговара.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
ај таман многу луѓе ќе идат па една битолска мини собиранка ќе напрајме :)

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Многу си ја сакам Битола и морам обавезно еднаш на две недели да слезам за викенд,оти ако не слезам побудалувам.Мислам и Скопјето си има свои убавини ама ... роден крај си е роден крај. :D

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
BITOLA e mnogu zbien grad i nema kaj da se pomine od luge koli motori i kambina
Ова беше постот на годината. :pos: :pos: :pos:

Не можам поќе се угушив...:pos: :pos: :pos:

Арно е бе. Џабе ќе го кудам ко знам дека кај и да одам пак ќе сакам да се вратам понекогаш. :pletalka:

Kajgana Shop

На врв Bottom