Ne kradi vlasta mrazi konkurencija.попорво би почнал со криминал да работам отколку да отворам бизнис тука во македонија
Само 4-5? Мислам дека се далеку повеќе,еве и јас пробав пре 4-5 години да спечалам нешто преку "реномираниот" Neobux,и после неколку месечно кликање,баш кога требаше да си ја подигнам тешко спечалената сумичка,тие ме банираа со образложение дека сум пробал да си го хакирам сопствениот акаунт?!? Мислам,ова е комедија,и веднаш ми стана јасно дека т.н. онлајн-заработување во голема мера е еден огромен СПАМ,или измама по наше! Секоја чест на ретките исклучоци,ако ти познаваш некој таков проверен и редок исклучок можеш да го споделиш тука со кајганџииве,ќе направиш добро дело,поздрав! [DOUBLEPOST=1409635588][/DOUBLEPOST]Во Македонија??
Само онлајн работење.. Ништо друго.. Не дозволувајте да ве јадат за скапани 10 илјадарки.. Ако е некој заинтересиран во работење преку интернет нека ми пише порака Од македонија сме 4-5 души што земаме пари на овој начин..
Не тролај,ова е класичен трол-пост,луѓево овде идат за совет,едукација и сл.а ти се заебаваш! Хуморот е ОК,меѓутоа твојот пост е троловски!лозови лисја за сарми. Спремни, спакувани, купувачот само да ги завитка.
Идеате е уствари добра и ќе се продава во странство. Еве ти листови од зелка на примерНе тролај,ова е класичен трол-пост,луѓево овде идат за совет,едукација и сл.а ти се заебаваш! Хуморот е ОК,меѓутоа твојот пост е троловски!
Што пакуваа дечките од мини-фабриката? Кога веќе си бил таму,требало да се распрашаш,да погледнеш ако ти дозволат итн.Вака,само си напиша паковаја нешто,абе дај бидете малце поозбилни,поззинаку само за пример сега само што дојдов од швајцарија од шетање и имав прилика да посетам една мини фабрика со некој 10 вработени кои паковаја нешто и ги снабдуваја сите поголеми маркети во околината од радиус 500км.
zavisi kade sakas i za sto riba,na ezero ili na reka nekadeдали некој од прилика знае како стојат регулативите за рибник и колку горе долу чини ова ?
од секогаш ми било привлечна идејата , мислам дека има просперитет во тоа ...
+ дали може да се користат европски фондови за оваа намена?
Не спомнав што паковаја( или можеби спомнав некаде на друго место не се сеќавам) пошто за наши услови ми се виде како крајно неиздржлива идеја за бизнис. Инаку се расшетав низ фабриката надолж и попреку( не беше нешто голема), секако со придружба.Што пакуваа дечките од мини-фабриката? Кога веќе си бил таму,требало да се распрашаш,да погледнеш ако ти дозволат итн.Вака,само си напиша паковаја нешто,абе дај бидете малце поозбилни,позз
Само 4-5? Мислам дека се далеку повеќе,еве и јас пробав пре 4-5 години да спечалам нешто преку "реномираниот" Neobux,и после неколку месечно кликање,баш кога требаше да си ја подигнам тешко спечалената сумичка,тие ме банираа со образложение дека сум пробал да си го хакирам сопствениот акаунт?!? Мислам,ова е комедија,и веднаш ми стана јасно дека т.н. онлајн-заработување во голема мера е еден огромен СПАМ,или измама по наше! Секоја чест на ретките исклучоци,ако ти познаваш некој таков проверен и редок исклучок можеш да го споделиш тука со кајганџииве,ќе направиш добро дело,поздрав! [DOUBLEPOST=1409635588][/DOUBLEPOST]
Не тролај,ова е класичен трол-пост,луѓево овде идат за совет,едукација и сл.а ти се заебаваш! Хуморот е ОК,меѓутоа твојот пост е троловски!
not anymore, како физичко лице не смееш да примаш приходи од странство. Т.е. си ебан автоматски чим извадиш пари
...kako toa????not anymore, како физичко лице не смееш да примаш приходи од странство. Т.е. си ебан автоматски чим извадиш пари
Ти пријателе немаш поима ни што е онлајн заработување, ни што е спам.Само 4-5? Мислам дека се далеку повеќе,еве и јас пробав пре 4-5 години да спечалам нешто преку "реномираниот" Neobux,и после неколку месечно кликање,баш кога требаше да си ја подигнам тешко спечалената сумичка,тие ме банираа со образложение дека сум пробал да си го хакирам сопствениот акаунт?!? Мислам,ова е комедија,и веднаш ми стана јасно дека т.н. онлајн-заработување во голема мера е еден огромен СПАМ
Од каде ти е ова инфо жити се?not anymore, како физичко лице не смееш да примаш приходи од странство. Т.е. си ебан автоматски чим извадиш пари