Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Манчестер Ј.,Арсенал,ПСВ,Селтик,Ѕвезда,ПСЖ,Салзбург,Зенит.Кој ќе е утре натрапникот?Очекувам ПСЖ,Арсенал и Манчестер да се убедливо најиграни утре па нешто ми кажува дека една од овие 3 ќе заебе.Иначе 3.3 коеф. сврзуваат за 1&Т1.
Псж не вервам пак да киксни. Првото коло имаше солиден коеф и изигра 2:2.

П.с. Има некоја страна на која можи да се провери колку пари имаш извадено на твое име?

На робредо му даваат 2.3 Зошто ??
Па сношти го победил Џокович со 2-0, не ја гледав може да ми каже некој шо срање се дашавало Џокович играше слабо или овој ептен јако играше ? не ја гледав јас.

На робредо му даваат 2.3 Зошто ??
Па сношти го победил Џокович со 2-0, не ја гледав може да ми каже некој шо срање се дашавало Џокович играше слабо или овој ептен јако играше ? не ја гледав јас.
Ноле играше многу слабо. Во втор сет, тек во петтиот сервис гем на Робредо зема поен на втор сервис, што доволно ти кажува колку бил добар Ноле. Робредо не е сервер па да не може поен да земе. Дремеше Ноле 3 метра позади основна и му даваше на противникот да игра. Од Ферер не верувам дека ќе добие таков третман денеска.

Ако има некој заинтересиран регрутираме нови членој во групата на ФБ Bet Team оние шо ке покажам дека можат да одговорат на "барањата" и да ни се приклучат на останатите 17 нека пуштат барање за влез во групава до 15 септември ке биде активна истава а до 25 август ке примам членој во Бет Теам + правилата ги имате ке си ги видите
Линк од групата https://www.facebook.com/groups/1457002014584728/

Радванска по се изгледа ја достигна старата форма што ја имаше. Очекувам победа против Вознацки, може да се игра и направо и хенд -1,5. Повеќе преферирам хендикеп пошо се два гејма а и подобар е коеф.

Манчестер Ј.,Арсенал,ПСВ,Селтик,Ѕвезда,ПСЖ,Салзбург,Зенит.Кој ќе е утре натрапникот?Очекувам ПСЖ,Арсенал и Манчестер да се убедливо најиграни утре па нешто ми кажува дека една од овие 3 ќе заебе.Иначе 3.3 коеф. сврзуваат за 1&Т1.
@Џони Вајсмилер што би изиграл ти од овде? :D

@Џони Вајсмилер што би изиграл ти од овде? :D
ИНаче јас наместо Раонич вчера Џокович го изиграв колку да го исполнам условот заедно со Локомотив и ОДД и овај смрдениот дремеше по теренот а Робредо наликуваше на Надал...кај најдов единствениот кикс на фаворитите да го изиграм се да му ебам..

За утре Арсенал-т1 2+,Манчестер-1,Салзбург-2 и т2 и Рјека-1

овие треба да бидат лесни освен ако не ги наместат

Е сега не ја претервајте..ако ме падни класика една ќе ме падни неможат сите да не влезат..најмногу ми е страв од Рјкеа дека се хрвати(балкан,местачи...) но сепак оваа година имаат шампионски амбиции и не вервам уште одсега да местат

Радванска 1
Феррер +
Мареј +
Шарапова +
3/4
Атлетико мадрид 1х 4.54коеф.
Vilsterman Х2 2.2 коеф
Хартберг 1Х 2.3
Турс ГГ1 5.4 коеф
3/4

Ако има некој заинтересиран регрутираме нови членој во групата на ФБ Bet Team оние шо ке покажам дека можат да одговорат на "барањата" и да ни се приклучат на останатите 17 нека пуштат барање за влез во групава до 15 септември ке биде активна истава а до 25 август ке примам членој во Бет Теам + правилата ги имате ке си ги видите
Линк од групата https://www.facebook.com/groups/1457002014584728/
Да се надоврзам на Кртола..., групава функционира одлично веќе доста време, и секој што сака и има желба да се пријави нека ги почитува правилата. Не е фер да влезе во групата и да чека цело време типови, зашто другите да се мачат а некој да си го прчи курот?
До сега оди одлично, има поголем процент на погодени отколку промашени типови, а реално три типа во неделата и не се некоја преголема обврска.
Така да повелете кој сака, нормално освен Џони. :ROFLMAO:

Да се надоврзам на Кртола..., групава функционира одлично веќе доста време, и секој што сака и има желба да се пријави нека ги почитува правилата. Не е фер да влезе во групата и да чека цело време типови, зашто другите да се мачат а некој да си го прчи курот?
До сега оди одлично, има поголем процент на погодени отколку промашени типови, а реално три типа во неделата и не се некоја преголема обврска.
Искрено и пари да ми даваат не идам и не се приклучвам повеќе во таа група..јас бев еден од првите што се приклучив и бев најактивен скоро секој ден давав типој и коментирав..и за само четири дена што бев отсутен поради службена работа кога се вратив бев исклучен од групата и кога прашав зошто добив арогантен одговор небаре сум ги прекршил правилата поради неактивност а јас не по три неделно туку по три типа денот пишев со образложение..ама како и да е[DOUBLEPOST=1408120295][/DOUBLEPOST]
Искрено и пари да ми даваат не идам и не се приклучвам повеќе во таа група..јас бев еден од првите што се приклучив и бев најактивен скоро секој ден давав типој и коментирав..и за само четири дена што бев отсутен поради службена работа кога се вратив бев исклучен од групата и кога прашав зошто добив арогантен одговор небаре сум ги прекршил правилата поради неактивност а јас не по три неделно туку по три типа денот пишев со образложение..ама како и да е

Во марбет како го рачунаат ова боносот ?
На вкупната добивка го додаваат или ?

Искрено и пари да ми даваат не идам и не се приклучвам повеќе во таа група..јас бев еден од првите што се приклучив и бев најактивен скоро секој ден давав типој и коментирав..и за само четири дена што бев отсутен поради службена работа кога се вратив бев исклучен од групата и кога прашав зошто добив арогантен одговор небаре сум ги прекршил правилата поради неактивност а јас не по три неделно туку по три типа денот пишев со образложение..ама како и да е
Ова да си го праел до ден денешен ке си бил во групата со оглед на тоа какви се не туркаа подолго време а ова дека си бил активен има таму факти дека не е така лесно можам да ти докажам затоа шо сите типови се зачувани дури од февруари месец тоа може и другите да ти го потврдат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom