На што се палат тинејџерите? Цеца, Лукас, Џогани, Миле и компанија

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Ја незна на шо се палат, али јас ко бев тинејџер го искинав од :drk:на то бугарките од планета те-ве
:D

Јас палам на оваа музика.

Brishi temata

Barem ne promoviraj losha muzika ako si protiv losha muzika :D (ako moze da se narece ova muzika)

plati pijacka vozi ja na vespa moze i so r1 na avtopat so dvesta ne znae za dosta bapni i go do koska
Можи платена реклама е. :icon_lol:

:facepalm:

Дал е квалитетна или не е народот или капацитетот на народот само може да си суди, исто како и за се на овие или на светските простори. Муабетов е исто дал ви се допаѓа малата невеста, величенствениот, касандра или беверли хилс. Се нешто за секого мора да има, јас не знам оти кубите коси на китич или тресите глава некој електро трансови. Кој е тој што ќе каже дека едното е добро а другото не. Секој со своја глава и свој памет. И јас не сакам да видам спанаќ не па да јадам ама јбг оди одбегни како попај е силен од спанаќот....

Снуп Дог, Виз Калифа, Мајли, Ники Минаж, Џенифер Лопез, Питубул Ријана ај доста ви се, е на ова се пали секој жив човек не само тинејџерите само не сакате да признаете :cool:
Ама немам ништо против кој сака нека си слуша Цеца, аца лукас, неке птице никад не полете и остала багра.

Za site lazni drugari ko tebe koj ve ebeeeeeeeee

koa me zaeba ednas za u graT vo deveT sat daj cigara shto hahahahahahahahahahaHAHA

Пази ова, Brand New Shit 2014, all-inclusive:

"јоууу, сегде ме има влегувам со ваков текст чек чек загама од реверс продукција, љубов кон музикава која ја иам научив многу нешта до сега каков што сум јоууу..."

"сегде ме има, ова е мое време, останувам во кисела вода веќееее"
*Не ми е јасно која е улогата на "веќе" во стихов? :facepalm:

Скај, не знам што ти е овој Зоки зелениот ЕмСи, можи ти е брат или другар (ако ти е нешто прими искрено сочувство од мене), ама јас да имам ваков брат или другар - ќе го отепам, да не се мачи во животов.

А уствари ваш што ви смета таа музика? Нит касаат тие луѓе, нит се опасни за општеството, само имаат вкусеви кои се различни од нашите и готово. Еве и јас несакам да одам во кафичи, дискотеки и журки каде што се пуштаат вакви ствари или уште полоши како Тони Зен и Слаткар денешниве ама одам за да поминам време со луѓето кој ми значат и да им направам нивни кејф, бидејќи мене ми е убаво кога они ќе ми направат кејф и ќе послушат моја музика. Секој си има различен вкус, за вкусеви не треба да се прави муабет :)

Искрено, музиката генерално не ми се допаѓа но немам против ништо против луѓето да слушаат ваква музика, ако им се допаѓа, тоа е нивни право. Квалитетот е горе-доле со американскиот поп-шунд така да...

Jaс пак во последно сум со мисла дека во опаѓачка тенденција е турбофолкерскиот шунд, наспроти поп шлајмот (оној кој се сервира од САД). Барем во Прилеп е така. Се поначесто се слуша некое рупц тупц ритамче со некој перверзен текст во стилот-Сакам да те слечам вечерва, да ти го начукам дури оди, па после да фатиш у курац.
Од таму глеш некое девојче лиги пушта на текстот, некое момченце крева чаши во вис и се е тоа еволуција бе :D

Времето на турбофолкот лека полека умира и го нема во толкав интензитет како некогаш, така сметам. А тоа дека од друга страна оди на подобро, не оди. А то дека се палеле, не се палата на музика на нешчо друго се палат. А то дека детево мое че го заспивам со РХ песни е друга работа и то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom