Ако би можеле да бирате, каде и со кого би сакале да сте сега?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Како успеа да ги склопиш виното и вреќата, ужасно ме интересира :)

Прво вреќата за да се ослободам од бесот, а после кога ќе го снема бесот со виното да ја пополнам празнината што останала :icon_mrgr:

Vaadhoo островот на Малдивите, со една женцка и шише виски.

vadho-island-sea-star.gif

Picture-134.jpg

00016c42b423145161870e.jpg

Maldives-Beach-Becomes-An-Amazing-Sea-Of-Stars-Photos-3.jpg

Sea-of-Stars-on-Vaadhoo-Island-in-the-Maldives-3.jpg

Бора Бора..... друштво ќе си најдам...

Со оглед на тоа дека темава е стара, сигурно до сега имам 100 пати пишано, а може и не.

Моментално сакам да сум во Лондон, евентуално Даблин, сама, да се шетам по малечки сокачиња, да пробувам различни кафиња и видови пиво во некои малечки кафулиња.

There, there, we've all been there. :icon_mrgr:

Haahahhahaha macorke :-D

Ja u pickumaterinu sum i bas mi e jako
Поштуем. Битно е да се биде слободен и надвор од стегите на секојдневието кое ни се наметнува. Се' би дал и јас да сум у пичку материну негде, далеку од градов...далеку од земјава и да сум со некој кој ми значи !
Башка тој боемски живот на денес за утре отсекогаш ме привлекувал.

Џесика, извини што те исхејтав тогаш на темата со Албанците, имав лош впечаток за тебе, ти си човек со огромно срце!

Последно уредено од модератор:
Поштуем. Битно е да се биде слободен и надвор од стегите на секојдневието кое ни се наметнува. Се' би дал и јас да сум у пичку материну негде, далеку од градов...далеку од земјава и да сум со некој кој ми значи !
Башка тој боемски живот на денес за утре отсекогаш ме привлекувал.

Џесика, извини што те исхејтав тогаш на темата со Албанците, имав лош впечаток за тебе, ти си човек со огромно срце!
Ti pamtam tebe. Ke go jades koga-togas haahahah :-D
Inace YOLO :-D

Sega sakam da sum vo Olomouc ceska i da lezam zaedno vo krevet so licnosta koja ja zapoznav vo bugarija na odmor[DOUBLEPOST=1408370615][/DOUBLEPOST]Sega sakam da sum vo Olomouc ceska i da lezam zaedno vo krevet so licnosta koja ja zapoznav vo bugarija na odmor

Кога би бирал би одбрал некое селце во Швајцарија едноставно потребен ми е мир, природа и секако заедно со мојата понежна половина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom