Насилства во Македонија

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
"Ма није могуче. То је све фин народ тамо. Ми Ш... мислим Аљбанци смо фин народ бе. Тоа се е Србско масљо. И то и то на Xhон Кенеди кога го тепале тој дечакот. Земал со уста го свиркал Маqедонско Девојче, па маљо му го вреxhaло на наше нусе забуљени од Косова што се населиле тука. Како може бе маqедонско нусе што не носи бурка да го биде боље бе од нусе од Косова? Аллаху Акбар! Смрт за Ка..."

Ова е само претпоставка како ќе се бранат Ш... Албанците понатаму во темава а и во реалноста. За сите нивни постапки крив им е некој друг, а зад навидум тие очајни лица се крие невидена злоба и желба за колење на "каури" и све не ш...албанско. Таа филозофија добро ја совладале што тоа им станало национална стратегија. Корените на ова може да ги бараме на Косово и Метохија. Иначе секоја им чест колку повеќе се бранат толку побудали испаѓаат.

Патем еве овие од Сарај секоја вечер со доолги празнења на калаши и пиштоли. Јас сакав да ги пријавам ама ај ми викаат остај ги дојдени се од странство па прават свадби овде (музика до даска башка). Башка нецивилизирано племе, пијани бетар ќе треба некој полицаец да носам на душа ако им појдат.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
"Ма није могуче. То је све фин народ тамо. Ми Ш... мислим Аљбанци смо фин народ бе. Тоа се е Србско масљо. И то и то на Xhон Кенеди кога го тепале тој дечакот. Земал со уста го свиркал Маqедонско Девојче, па маљо му го вреxhaло на наше нусе забуљени од Косова што се населиле тука. Како може бе маqедонско нусе што не носи бурка да го биде боље бе од нусе од Косова? Аллаху Акбар! Смрт за Ка..."

Ова е само претпоставка како ќе се бранат Ш... Албанците понатаму во темава а и во реалноста. За сите нивни постапки крив им е некој друг, а зад навидум тие очајни лица се крие невидена злоба и желба за колење на "каури" и све не ш...албанско. Таа филозофија добро ја совладале што тоа им станало национална стратегија. Корените на ова може да ги бараме на Косово и Метохија. Иначе секоја им чест колку повеќе се бранат толку побудали испаѓаат.

Патем еве овие од Сарај секоја вечер со доолги празнења на калаши и пиштоли. Јас сакав да ги пријавам ама ај ми викаат остај ги дојдени се од странство па прават свадби овде (музика до даска башка). Башка нецивилизирано племе, пијани бетар ќе треба некој полицаец да носам на душа ако им појдат.
Зашто лажеш ? Верата не им дава да пијат.

:ROFLMAO:

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.451
Поени од реакции
5.999
Незнам што им е на овие неможам да ги сватам што им е проблемот се жрвти се прават деца на моја возраст викаат УЧК УЧК УЧК веат американски и саудиски знамиња(толку се глупи :ROFLMAO::vozbud:) ова беше пред некој ден кај мене во маало имаше сунет музика 24 часа без престан и оди заспи од нив на комшијата пченките му ги крадат( им фрлавме од тераса петарди:icon_lol:за да избегаат)и сега овие шиптариве го искршиле клубот зошто имало македонска музика па што треба ја да направам да се разнесам кај нив во двор како знак на протест :ROFLMAO::ROFLMAO:неможам да ги сватам мислам живеат во рајот и пак се бунат

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Културната различност и мултиетницизмот бара меѓусебно почитување. Ако некому му смета нешто тогаш мора да се промени тоа. Како би било некој вас да ве провоцира. Некои луѓе имаат краток фитиљ.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Знае некој каде поточно се наоѓа кафичот?
Најдобро мапс координати.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
газдата демантира. Била ОБИЧНА тепачка :)

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Убавината е во културната различност.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Да му го дадам мојот микрофон да повика малце? А богами каков ќутек јадеше од комити пред ГТЦ,кога и да помине се врти лево десно да си го најде бубрегот
тоа пред да стане голем ДУИџија или...?

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Што се случи. Никој од комшииве што прашував не знае до каде е случајот? :confused:

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.014
Поени од реакции
3.112
Никој не знае ништо, случајов си тапка во место додека фамилијата на брутално прободеното дете "скапуваат" во душата и уште неможат да се помират со тоа дека нивниот Ангел веќе го нема, посебно неговиот татко. :(

Ахх бее, најмилото да го изгубите да даде господ, клети арнаути.

Kajgana Shop

На врв Bottom