Комита Ултрас
Модератор
Cccc ako koj posleden se smee najslatko se smee
Jas vecer nemozam na utakmica sum ali utre moze zaso da ne...
Jas vecer nemozam na utakmica sum ali utre moze zaso da ne...Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas vecer nemozam na utakmica sum ali utre moze zaso da ne...Па за превоз со коли ќе се собереме, може кај Ацид да се собереме и да тргнеме.ок а превоз до козјак??? иначе јас сум за немам планови за денес
за денес е ајде бе после тоа групно кај тие јапанците ќе идеме))
Гледам сите изоткажааПа за превоз со коли ќе се собереме, може кај Ацид да се собереме и да тргнеме.

Јас серазбира дека сум за
Што се однесува до мене ОКЈас серазбира дека сум за
Мене секој ден ми одговара, дали денес, утре, задутре ... секој ден после 19 часот сум слободна.
Само за денес касно да не е ?
Еве уште не сме точно пребројани колку луѓе ќе одиме.
Да ја организираме утре собиранката, и да ги тагнеме сите од екипава што си идеме стално на собиранки, па да се преброиме колку точно луѓе ќе се собереме, за да знаеме со колку коли да идеме.
Ајде ќе ти ја исполнам желбата де се возиш кај мене во ѓепекБрој те ме како несигурен и у ѓепек да треба да се возам не е проблем

Има членови што ми потврдија дека ќе доаѓаат, а останатите членови што се двоумеа во текот на денов треба да се изјаснат, најкасно до 19 часот.Јас синоќа поминав ноќ со малку часа сон, па не верувам дека денес ќе бидам во можност да ве дружам (со оглед на тоа што сигурно ќе заглавиме до 1-2)
Се собраа ли луѓе? Да знам дали да ми биде криво...![]()