Фото собиранки

аааа не со вторникот не, за вторник знам дека сум до 10 вечер на работа дајте друг ден

а ова уствари до кога ќе трае???? ве гледам планирате и за 2016

ок а превоз до козјак??? иначе јас сум за немам планови за денес

за денес е ајде бе после тоа групно кај тие јапанците ќе идеме :)))
Па за превоз со коли ќе се собереме, може кај Ацид да се собереме и да тргнеме.

Гледам сите изоткажаа :(
Ама ако некој е за може да одиме
@Acid?
@Lu?
@wiksa
Јас серазбира дека сум за (y)

Мене секој ден ми одговара, дали денес, утре, задутре ... секој ден после 19 часот сум слободна.

Само за денес касно да не е ?
Еве уште не сме точно пребројани колку луѓе ќе одиме.
Да ја организираме утре собиранката, и да ги тагнеме сите од екипава што си идеме стално на собиранки, па да се преброиме колку точно луѓе ќе се собереме, за да знаеме со колку коли да идеме.

@ZeenaK9, @Doc Holliday, @wiksa, @kooperativa, @ION, @Шкорпион, @blue ladybug, @Velvet She, @RogerBacon, @Saladin, @Несериозен, @bebush, @AceCaleb, @Acid ... и други.

Последно уредено од модератор:
Јас серазбира дека сум за (y)

Мене секој ден ми одговара, дали денес, утре, задутре ... секој ден после 19 часот сум слободна.

Само за денес касно да не е ?
Еве уште не сме точно пребројани колку луѓе ќе одиме.
Да ја организираме утре собиранката, и да ги тагнеме сите од екипава што си идеме стално на собиранки, па да се преброиме колку точно луѓе ќе се собереме, за да знаеме со колку коли да идеме.
Што се однесува до мене ОК

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
за утре сум засега слободен попладнето ама може да ми се јават дека и утре сум попладне, за вторник сум сигурно на работа до 10 вечер така штп тогаш нема да можам
Број те ме како несигурен и у ѓепек да треба да се возам не е проблем

Јас друштво од септември ќе ве дружам. Во Кочани сум :) Ајде ако некој сликал месечина или било што нека постави.

Јас синоќа поминав ноќ со малку часа сон, па не верувам дека денес ќе бидам во можност да ве дружам (со оглед на тоа што сигурно ќе заглавиме до 1-2) :)
Се собраа ли луѓе? Да знам дали да ми биде криво... :)

Јас синоќа поминав ноќ со малку часа сон, па не верувам дека денес ќе бидам во можност да ве дружам (со оглед на тоа што сигурно ќе заглавиме до 1-2) :)
Се собраа ли луѓе? Да знам дали да ми биде криво... :)
Има членови што ми потврдија дека ќе доаѓаат, а останатите членови што се двоумеа во текот на денов треба да се изјаснат, најкасно до 19 часот.

Останува да се преброиме колку точно луѓе ќе идеме, и да се договориме за време и локација на собирање ... и тргнуваме за Козјак :)

Јас денес после 19 часот ќе бидам слободна, и ќе треба да ми потврдат уште 2 другарки дали ќе идат на собиранкава, па ќе знаеме и колку точно луѓе ќе се собереме.

слабо кандидати? а и со превоз сме нешто слаби

Моментално само @Lu е со кола и со неа можат да се возат уште 4

Моментално активни ѕвездонабљудувачи со потврдено присуство
@Lu +1
@ZeenaK9 +1
@kooperativa
@wiksa
@arakenx

Се замолува @Acid да потврди отсуство

Доаѓа ли уште некој?
@Комита Ултрас
@DonJas
@bebush
@Velvet She
долку сум испуштил некого нека ме корегира[DOUBLEPOST=1407774998][/DOUBLEPOST]@RogerBacon
@AceCaleb

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom