Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Одлична зделка испадна ова со Вермален не очекував толку голема сума со оглед дека имаше уште една година од договорот а и не беше во форма последниве две години.Венгер и преговарачката екипа имаат едно (y).Респект за Вермален што не плачеше да оди кај другарчето во Утд, мислам дека добро ќе им дојдеше играч од негов калибар со ПЛ искуство кој може да игра централен и да покрие лев бек.Почнавме да бираме на кого даваме играчи,добро е.Сега капитенската лента кај Артета,замена за Вермален и тоа е тоа.

Се надевам утре Артета сам ќе го крени пехарот од Комјунити Шилд. Не е нешто посебно, ама ќе ми биди драго ако му вратиме на Сити, барем дел, за онај меч кој заврши 6-3. Едвај чекам да почни сезоната, а за нас почнува утре, т.е веќе денес.

Со среќа нека е Ганери.

Имаат тенок состав Сити,ако не се лажам 5 првотимци нема да играат додека кај нас 2. Ако се освои трофејот ќе биде дополнителен мотив за сезоната да се заврши на врвот.

Имаат тенок состав Сити,ако не се лажам 5 првотимци нема да играат додека кај нас 2. Ако се освои трофејот ќе биде дополнителен мотив за сезоната да се заврши на врвот.

Кај нас сигурно не игра Пер и Озил. Жиру е подобро да не игра од почеток. Да почни со Саного и Кембел напред. На средина Ремзи, Џек и Санчез. Назад Артета. Чејмберс, Дебуши, Гибс и Кош. И Оспина на голот. Да го видиме. :D

Кај нас сигурно не игра Пер и Озил. Жиру е подобро да не игра од почеток. Да почни со Саного и Кембел напред. На средина Ремзи, Џек и Санчез. Назад Артета. Чејмберс, Дебуши, Гибс и Кош. И Оспина на голот. Да го видиме. :D
Аа не би ризикувал со Оспина,си го имаме Војчех.Барем расположувачко селфи да направи после утакмицата :D

http://www.fanatix.com/news/image-p...for-34-6-of-arsenals-emirates-stadium/315103/ Фарса ни плати со трансферите 35% од стадионот танкју :D , а за утре најверојатно нема да играат Агуеро Забалета Демикелис Компани а кај нас Озил Пер и Подли и секако повредениот Диаби.... Формација што би требало утре веке е денес да го крене трофејот според мене ако ме послуша чичо Венгер
---------------Војчех-----------
Дебуши--Чембер---Кош---Гибс(никако Монреал)
-------------Артета-------------(пошо е капитен)
-----Ремзи----Вилшер------
--Санчез--------------Санти--
------------Жиру--------------
Клупа битните само ке ги ставам Ох, Кембел и секако no Sanogo no party :pos:

Од овие шо ти се на „клупа“ сигурен сум дека 2ца од 3ца ќе стартуваат утре.

Има некој информација кој ќе го суди натпреварот?
П.С.Најдов,Мајкл Оливер,одличен судија.

Aртета да игра денес и очекувајте после натпревар излив на емоции овде.

Хохохо :cool:
10561637_10152584180696069_7557180253595060759_n.jpg

Алелуја Венгер да не шитне играч кај конкурентиве....Доста веќе ги јакнеме другиве тимови. Венгер :cuc::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom