Насилства во Македонија

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Веќе секој ден до касно вечер од Парк Сарај буквално низ цело Ѓорче се слуша музика Ш...албанска до даска. Кога ќе зачиниме тоа со певањето на оџите од 564545451 џамии од Сарај и Крушопек ми иде да ги спалам и скршам до ќотек. Но зошто не го правам тоа?

Член од
1 април 2013
Мислења
266
Поени од реакции
719
Веќе секој ден до касно вечер од Парк Сарај буквално низ цело Ѓорче се слуша музика Ш...албанска до даска. Кога ќе зачиниме тоа со певањето на оџите од 564545451 џамии од Сарај и Крушопек ми иде да ги спалам и скршам до ќотек. Но зошто не го правам тоа?
Ako ti ide da gi skrsis od kotek a ne go pravis toa, ne znaci deka nejkes tuku nemas sila, da imate (koga imate) sila vie mnogu polosi ste, ednas imavte sobrano luge vo Gjorce i odma skrsivte, zapalivte albanski prodavnici BEZ da vi precat so glasna muzika ili nesto drugo, naprotiv vas vi sluzea sekoj den ama imas stotina deca pozadi tebe i odma si jak URAAA a utredenta pak se pretvaras vo jagne.

Член од
31 јули 2014
Мислења
321
Поени од реакции
314
Ako ti ide da gi skrsis od kotek a ne go pravis toa, ne znaci deka nejkes tuku nemas sila, da imate (koga imate) sila vie mnogu polosi ste, ednas imavte sobrano luge vo Gjorce i odma skrsivte, zapalivte albanski prodavnici BEZ da vi precat so glasna muzika ili nesto drugo, naprotiv vas vi sluzea sekoj den ama imas stotina deca pozadi tebe i odma si jak URAAA a utredenta pak se pretvaras vo jagne.
Ahahhaha sipo najde da zbori koi napagaat samo vo copor od 20 dusi i begaat posle

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Гостивар, Тетово, Струга палењата и кршењето на македонски дуќани заборавивте? Не идам да кршам дека после и од ЕУ и од САД и сите невладини од Најчевска па нагоре ќе ми се закачат за муда додека кога е контра се кријат ко Ш**они во подрум.

Иначе смени си тоа White Pride. Албанците немаат врска речиси со белата раса. :D

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.371
Поени од реакции
7.139
без причина а ?? овие стварно се амнестирани и од меморија и од све..........

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
При секој ваков настан и отворена тема, по 3-4 страна, секогаш истите постови се вртат, некогаш се прашувам да не ги копирате истите муабети од претходни теми. Секогаш се врти истото во круг.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Што толку им смета местово на инцестуозниве дивјаци? Пуно, што им е?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.188
Поени од реакции
18.264
При секој ваков настан и отворена тема, по 3-4 страна, секогаш истите постови се вртат, некогаш се прашувам да не ги копирате истите муабети од претходни теми. Секогаш се врти истото во круг.
Aма еве изгледа некои работи редовно се реприза...

Нова насилна провокација во кафулето Њу Oрлеанс во старата чаршија!
прочитано 534 пати
11-08-2014 00:17:18

0 коментари
Вчеравечер во доцните часови повторно инцидент во кафе барот “New Orleans”. Група од 7 млади луѓе со пивско шише го скршиле излогот на барот, го тепале шанкерот, јави вечерва порталот Центарњуз.

Напаѓачите, како што пишува, викале ”Оди си од овде или секој ден истово ќе ти го правиме”.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Aма еве изгледа некои работи редовно се реприза...

Напаѓачите, како што пишува, викале ”Оди си од овде или секој ден истово ќе ти го правиме”.
Е па тоа е тоа. И дискусиите се вртат во круг, темите се вртат во круг, настаните исто.
Цело време е истото, се осеќам како да живеам само еден ден кој цело време се повторува што се однесува на овие работи.
Криво ми е затоа што изминативе 2-3 години, Чаршија стана одлично местенце за излагање, опуштено, фино, пријатно и се постигна напредок, сега со вакви настани пак се ќе отиде во бестрага. Еве јас си кажувам дека по овие настани, мене навечер таму страв ќе ми биде да отидам. А инаку често одев. И на многу други верувам исто.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.188
Поени од реакции
18.264
Е па тоа е тоа. И дискусиите се вртат во круг, темите се вртат во круг, настаните исто.
Цело време е истото, се осеќам како да живеам само еден ден кој цело време се повторува што се однесува на овие работи.
Криво ми е затоа што изминативе 2-3 години, Чаршија стана одлично местенце за излагање, опуштено, фино, пријатно и се постигна напредок, сега со вакви настани пак се ќе отиде во бестрага. Еве јас си кажувам дека по овие настани, мене навечер таму страв ќе ми биде да отидам. А инаку често одев. И на многу други верувам исто.
Штета, баш ова им е целта, ама смешно е да почниме со обвинувања зошто би прекинале со одење.На друг е одговорноста за обезбедување слободно движење.А тие се зафатени со минорни работи.
Баш добар дел на Скопје (мислам на чаршијата нормално), дури и цените се ниски, ама колку и да е добро - од и до таму по пат други работи ти се вртат во умот :нинџ:

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Штета, баш ова им е целта, ама смешно е да почниме со обвинувања зошто би прекинале со одење.На друг е одговорноста за обезбедување слободно движење.А тие се зафатени со минорни работи.
Баш добар дел на Скопје (мислам на чаршијата нормално), дури и цените се ниски, ама колку и да е добро - од и до таму по пат други работи ти се вртат во умот :нинџ:
Види, јас сум плашлив тип. Се плашам од насилство. Тоа што сум девојче, не ми помага.
Ја сакам Чаршијата, но можам да ја сакам и преку ден, нема да прекинам да одам, само нема да одам навечер (или ретко ќе одам). :)

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Едноставно не е причината што свирела македонска музика. Куртоните се пратени од некој со цел да го намаваат газдата. Најверојатно некој од ДУИ сака да го зеде местото или решени се да ја чистат чаршијата од македонски кафичи.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не знам дали е до мене - > Ама јас во Чаршија немам видено ниеден џандар да шета ? Дали е тоа нормално???

Иначе, жал ми е за газдава - ќе отвориш нешто и планинци ќе ти го земат.... Не знам ни дали помага обезбедување да стави?

Kajgana Shop

На врв Bottom