Увозници за часовници во РМ

• Креатор на темата Креатор на темата moonlord
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 мај 2008
Мислења
89
Поени од реакции
47
Сакам да отпочнам некој бизнис (односно да проширам палета на производи)... па ме интересира дали некој знае кој се увозници (или каде може да се набават на големо) за рачни часовници во МК на брендови како Casio, Swatch, Tissot, Armani и други...

www.mytime.mk се официјални увозници за Casio. Можеби и за некој друг бренд, но за Casio сум сигурен.

Сакам да отпочнам некој бизнис (односно да проширам палета на производи)... па ме интересира дали некој знае кој се увозници (или каде може да се набават на големо) за рачни часовници во МК на брендови како Casio, Swatch, Tissot, Armani и други...

Божиновски
се генерални застапници за: LONGINES, ТAG HEUER, TISSOT, CALVIN KLEIN, SWATCH, MORGAN, FLIK FLAK, можност за соработка на големо и мало, франшиза B2B.

Има на 1 кат (не приземје) во Рамстор продавница за саати со многу светски брендови од Армани ,Лакоста,до Долче и Габана и Кавали само кој ги знае колку му се оригинални .

А зошто да не станеш и ти некој генерален увозник на друг бренд?

Има на 1 кат (не приземје) во Рамстор продавница за саати со многу светски брендови од Армани ,Лакоста,до Долче и Габана и Кавали само кој ги знае колку му се оригинални .
:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom