Џ
Џонтра Волта
Гостин
Ти доволно го оправда понашањето на џандарите на претходните страни, доволно видовме од тебе, ти беше тој што рече дека се каеш што бомбата не била кашикара и ти е мило што човекот остана без рака.[DOUBLEPOST=1407455471][/DOUBLEPOST]Што би било доколку сите 71 страна би биле исполнети со омраза према полицијата? И сите исто би пишувале "ма да цркнат џандарите скапани", "А.C.A.B" и тако даље? Значи според вас неколкумина, сите мора да имаат исто мислење , а оние кои имаат мислење спротивно на вашето, онда се идиоти, глупаци, ретардирани луѓе, кретени, ботови, коњи, магариња, неизживеани и т.н и со нив нема водење дебата нели? Се разбира ни јас не го оправдувам понашањето на џандарите по утакмици (на кои и онака ретко идам), кои своите комплекси набиени од дома ги лечат на трибините врз навивачите, ама и не треба да не чуди, тоа е нашата чудесна Македонија...
(очекувам сега Касаро да се избаци у негов стил "а да ни го исп**иш ти на сите а?" Оти нели, ако не размислуваш како него си се само не човек.
Дај бе ти кажи фино лепо што те интересира а не 3 муабети ми ги плеткаш тука и ми кружиш као киша око крагуевца?Пријателе,гледај што ми одговараш.Види прво јас што сум пишал.Во моите постови ни 5% не сум обрнал внимание како дошла бомбата до него, туку што се случило после.Што си вртиш само тоа што ти одговара.
Прво, бомбата ја фрлиле полицијата затоа што курот ги болело завас и сакале само да ви наштетат.Ја видел бомбата и ја зграпчил и му пукнала врака.Ова беше прикаската и сите колневте полицијата.
Сега, бомбата не била фрлена од полицијата, не била ни украдена можеби била така падната во текот на гужвата и тепачката но СИГУРНО НЕ БИЛА ФРЛЕНА СО НАМЕРА.Затоа што доколкку била ќе беше активирана нели?
Како тогаш полицијата е крива кога некој од комити ја активира бомбата? Викаш немал рака од 3м турчин за да ја украде бомбата, ама сигурно и полицијата нема рака од 5метри и да ја активира дури комити ја држат во рака покрај оградата , така?
Епа сега одговори ми како може да се тие криви кога на сите можни клипчина и вашите и од мвр се гледа дека бомбата ја држи не активирана и е свесен дека е не активирана а по некое време ја активира незнам кој(некој од комитит) и таа пука ?
Што не ти е јасно?