Дружети во овие 70 страни имаш колку сакаш контрааргументи на твоите размислувања кои се невистинити баш поради овие контрааргументи.Но ти не праиш нас будали,деца,наркомани,алкохоличари,ретардирани и не тераш повторно да ти објаснуваме.Или ти си ретардиран или никој не ти обраќа пажња во животов па мораш тука на форум да глумиш нешто.Иди лепи плакати олабај не нас наркоманите,алкохоличарите да си живееме со нашите пороци ионака нит ти нас ќе не разубедиш дека навивањето е 11тиот грев ,ниту ние ќе те обидеме дека навивањето не е никаков грев туку избор во животот на секој човек.
И како ти помогна со твојот пост во дискусијата.
Ако според тебе се е кажано тогаш можеби би требало темата да се затвори.
А аргументите и контрааргументите ви вриштат. Посебно делот со демантирање. Тешки глупости се изнапишаја. Ако тие ги сметаш за контрааргуметни тогаш оди потпорасни и вратисе кога ке можиш да гласаш па да дискутираме.
И дај пошто сите како навиени се нешто поврзувате со лепење плакати и партија, ајде објасни каква врска има тоа со било што. Ти демек од СДСМ си па намерно сега ви прават опструкции нешто за да не добиете на избори?? Колку глуп треба да бидиш за да поврзуваш ваков настан со политика.
Ајде објасни како ги поврза тие две работи.
За крај зошто мислиш дека сакам да ве разубедам да не навивате. Тоа дека не правиш разлика од навивање и хулиганство како избор на начин на живот државата ти е крива?
Си одбрал таков начин на живот, што плачиш после дека јадиш ќотек на секое. Твој избор па трпи.
Зошто не искоментира на пример нешто за постот кој е дел од Англискиот закон во врска со фудбалот и навивањето. Цело време тука се пењавиш како овде било вака , така и на запад било незнам како. Ете ти пиши црно на бело како е таму.
Никој ама ни еден не се јави да прокометира. Не ви чини, не ви одговара вистината како и за многу други работи тука или пак толку ви се можностите за дискусија па ајде сега ке тресиме зелени. За дечињата на кои уште не се ни бричат можеби можам да ги сфатам за трескање глупости, ама сигурно има и некој полнолетен овде. Некој напиша дека таму на запад ем што ве извадија на пола утакмица башка јадовте ќотек како магариња. Ајде нашата полиција не чинела, ама изгледа и другите полиции не чинат. Па како не смеело да ве вадат пред крајот на утакмицата. Испадна дека ем смеело им ве вадат ем ве тепаат. И нормално никој не го искоментира ни тоа.
И после ти мене ке ми зборуваш за аргументи и контрааргументи. Не ви се тие аргументи туку желби. Со тие финти ни дете од градинка неможиш да убедиш во нешто , не пак возрасен човек.
За болдот и јас можам истото да го заклучам и за тебе. Или си ретардиран или никој не ти обрнува внимание во животот па мораш на утакмица да глумиш нешто. Ме заболе мене за твоето внимание па уште и на форум, така да не си придавај до толку важност, ланскиот снег ми е побитен и повеќе ќе ми недостига од тебе.