Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Практична шега.Ај објасни ми го зборот "prank" на македонски, ова некако не ми е јасно.
Знам дека се пунат со пари нормално...али нека не се жалат коа ќе добијат еден у вилица заради тие нивни таканаречени "пранкови" коишто во повеќето случаи се идиотизми тешки, например дечкото на 1:46 на видеово...тоа ако е пренк незнам...нормално дека ќе си го добиеш.Не знам што гледате толку лошо во prank? Нормално до одреден степен де.
На пример fouseyTUBE има баш добри видеа и уште многу други. Не е он крив што некој не може да сфати шала и одма ќе се фаќа да тепа. А ти @мезнаеш знаеш ли тие „идиоти“ колку пари направиле од видеата? Повеќе од шо можеш да замислиш
И многу ми се глупи оние што праат видеа демек помогнале на некој или некој social experiment а уствари се е наместено со нивни луѓе само за пари..
Дечкото од 1:46 на видеото не знам дали стварно му се испрде али ако да, тогаш си го заслужиЗнам дека се пунат со пари нормално...али нека не се жалат коа ќе добијат еден у вилица заради тие нивни таканаречени "пранкови" коишто во повеќето случаи се идиотизми тешки, например дечкото на 1:46 на видеово...тоа ако е пренк незнам...нормално дека ќе си го добиеш.
Има и добри идеи сигурно али ретки се....за мене за добар пренк е нешто во стилот на