Pranks gone wrong

• Креатор на темата Креатор на темата Мезнаеш
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 април 2011
Мислења
2.320
Поени од реакции
3.178
Локација
Скопје
Колку само вакви идиоти има на youtube...праат ствари што ќе го нафураат човек до даске и после коа ќе кажат " YO DOG ITS A PRANK " очекуваат све да биде во ред.... ме исполни видеово :D

Последно уредено:
Ај објасни ми го зборот "prank" на македонски, ова некако не ми е јасно.

И метак да им запалат еден ден, само тоа можеби ќе го сопре овој нов тренд "in the hood" заебанции. Уствари се експлоатираат самите себеси, пијат шамари боксови на камера, само за да добијат по некои view поише на јутјуб.. Stupid motherfuckers.

Скриена камера ми е интересно, ама овие не ми се......... едноставно многу ми личи на модерно американизирано глупостче кое го пробиваат да стане нешто интересно:)

Практична шега.

Фала.
ROFL.gif

Прво ми беа идиоти и незнам зашо гледав, после укапирав дека момците се генијалци, а догледав оти сакав да видам некој како умира.

Не знам што гледате толку лошо во prank? Нормално до одреден степен де.
На пример fouseyTUBE има баш добри видеа и уште многу други. Не е он крив што некој не може да сфати шала и одма ќе се фаќа да тепа. А ти @мезнаеш знаеш ли тие „идиоти“ колку пари направиле од видеата? Повеќе од шо можеш да замислиш :)
И многу ми се глупи оние што праат видеа демек помогнале на некој или некој social experiment а уствари се е наместено со нивни луѓе само за пари..

Не знам што гледате толку лошо во prank? Нормално до одреден степен де.
На пример fouseyTUBE има баш добри видеа и уште многу други. Не е он крив што некој не може да сфати шала и одма ќе се фаќа да тепа. А ти @мезнаеш знаеш ли тие „идиоти“ колку пари направиле од видеата? Повеќе од шо можеш да замислиш :)
И многу ми се глупи оние што праат видеа демек помогнале на некој или некој social experiment а уствари се е наместено со нивни луѓе само за пари..
Знам дека се пунат со пари нормално...али нека не се жалат коа ќе добијат еден у вилица заради тие нивни таканаречени "пранкови" коишто во повеќето случаи се идиотизми тешки, например дечкото на 1:46 на видеово...тоа ако е пренк незнам...нормално дека ќе си го добиеш.

Има и добри идеи сигурно али ретки се....за мене за добар пренк е нешто во стилот на

Знам дека се пунат со пари нормално...али нека не се жалат коа ќе добијат еден у вилица заради тие нивни таканаречени "пранкови" коишто во повеќето случаи се идиотизми тешки, например дечкото на 1:46 на видеово...тоа ако е пренк незнам...нормално дека ќе си го добиеш.

Има и добри идеи сигурно али ретки се....за мене за добар пренк е нешто во стилот на
Дечкото од 1:46 на видеото не знам дали стварно му се испрде али ако да, тогаш си го заслужи :D
Сите други пранкови што се со звуци пуштани од телефон и слично и додека не повредуваат никого/ништо (физички, психички) се добри според мене :) И да пранков што го стави сега во ова мислење ми се свиѓа и мене :D

Уште го чекам денот кога ќе загине некој од овие пранкстериве.
Ме нервира тоа што денес ги има едееееееееееен куп огромен, и сите се трудат некако да станат инстант популарни, а тоа го прават на многу несоодветен начин од она што првенствено треба да биде еден пренк.
Секој ретард има камера и се снима и мисли дека е тоа пренк.
Зборот "prank" полека го губи значењето од она што навистина е.

TpDpOyl.gif

Глупости и расистичко видео, озбилно ова. Очигледно е од Марс, мамето фашистичко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom