Прво, уште користиш DVD?!Некој добар програм за режење на филмови? До сега сум користел многу но кога го ставам цедето во DVD не го чита најдобро. Ми сецка и прескокнува некои глави. А некои други филмови кои се добро режани си ги чита ОК. Али овие што ги сецка на компјутер се ОК. Значи го чистев пред некој ден не е до тоа. Мислам дека е нешто до форматот на цедето... значи ми треба добар софтвер. И ако знае некој како да видам што формат бара моето ДВД па да знам да го направам така и цедето... Благодарам однапред!
Епа сакав на TV да си гледам филмови и затоа режев ама еве ДВД-то нешто ме заебава. Пробал сум со твојот начин така да исто е. Може моето ДВД бара посебен формат. Некои филмови како што реков ми ги чита супер.Прво, уште користиш DVD?!
Друго, пробај изрежај на друг компјутер и со 2-3 различни марки на цедиња. Така ќе дознаеш до што е проблемот, дали до твојот режач или до DVD плеерот. До софтверот не е 100%.
Nero Burning rom Само за режеше во секакви формати!Некој добар програм за режење на филмови? До сега сум користел многу но кога го ставам цедето во DVD не го чита најдобро. Ми сецка и прескокнува некои глави. А некои други филмови кои се добро режани си ги чита ОК. Али овие што ги сецка на компјутер се ОК. Значи го чистев пред некој ден не е до тоа. Мислам дека е нешто до форматот на цедето... значи ми треба добар софтвер. И ако знае некој како да видам што формат бара моето ДВД па да знам да го направам така и цедето... Благодарам однапред!
Имам и Принко имам и Маспен цедиња. Ќе пробам па белки ќе се среди.Nero Burning rom Само за режеше во секакви формати!
Ако го гледаш на ДВД се прилагодува брзината на режење тоа зависи од квалитетот на ДВД цедето има од 2x до 16x за да се прилагоди со ДВД плеерот најиделана е 4x или 2x пробај на сите која ќе ти го фати ДВД плеерот.Според мене ти препорачувам ДВД Принко и режење на 4x.
Ако го гледаш на компјутер сигурно не е до ДВД цедето и режењето туку проблемот барај го во плеерот и кодеците.
flight radar пиши на гуглКај се наоѓа оној веб од Јанко Јади Бурек што гледаше авиони кој прелетуваат над државава?
Што им фали на тие?проверка на рам програмче што како колку мhz, а да не е cpu-z и еверест?
Speccy инсталирај си најдобро е. За цел систем кажува информации. Дури и степени, колку ти е загреана графичката https://www.piriform.com/speccy/downloadпроверка на рам програмче што како колку мhz, а да не е cpu-z и еверест?
Ни казува што рам имам по име ни колку mhz, имав едно програмче и одма ги дели и казува што рам имаш, кингстон итн ама немозам да го најдам сега.Што им фали на тие?
CPU-Z кажува се од ова што побара. Името на рамот, херцажа, тајминзи, слотови...Ни казува што рам имам по име ни колку mhz, имав едно програмче и одма ги дели и казува што рам имаш, кингстон итн ама немозам да го најдам сега.