Навивач остана без дланка на дербито Пелистер-Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата Carlitob
  • Време на започнување Време на започнување
Леле брат, сериозно мислам дека не ама ќе проверам :) Мислам дека обуката им се состои од
„сакате ли дневнуца плус.....сакаме“.

Грешка си. :)

Не се сите и не можат сите обични полицајци да бидат припадници на ПЕП.Само одреден број (оние најспремните меѓу обичната полиција) се дел од оваа единица и униформата на ПЕП ја облекуваат само во ситуации кога има потреба од нивна помош,а инаку работат како обични полицајци на терен.Најголем проблем со нив е токму тоа што работат како обични полицајци се до моментот додека не дојде ситуација во која што ќе треба да ги облечат зелените униформи и ако за нив да речеме месечно се предвидени 10 вежби во касарна они ќе направат едвај 3 вежби затоа што имаат и други обврски.Затоа и ми падна чудно синоќа кога видов дека они се на трибина кај Комитите,а не припадниците на ЕБР.

Леле брат, сериозно мислам дека не ама ќе проверам :) Мислам дека обуката им се состои од
„сакате ли дневнуца плус.....сакаме“.
Имаат бе,пред некое време имаа од француските единици,неколку инструктори кои вежбаа некое време на Филип 2,колку шо знам,имаше и доста на вести за тоа :)

Ми треба пиштол, нема да давам пари да трошам, наредна утакмица ке му го земам на полицијата мн едноставно било

@Комита Ултрас дај бе испобанирај ги овие шо немаат стапнато на трибина,а сеа тука солат памет шо било/како било/зошто било. Недај Боже да го осетите на своја кожа па ќе ве видиме тогаш. Лесно е од страна да се гледа само и да се коментира,ама да сте биле на лице место ќе имавте подруго гледиште на настаните(не бев директен сведок на оваа случка,туку на мал милион други како гостински навивач и ЗНАМ како се однесува полицијата). Подршка за Турчин,издржи дечко!

Леле овој што се јави на 24
Штета што бомбата не беше кашикара.
Аман бре луѓе, аман те бре....АМАН да ви ебам неупатените.

Па и требало да се укинат навивачките групи а пред тоа кажа дека одел на трибини.

Кај беа да фрлат шок бомби за време на 'мировните птотести' од страна на Албанците до пред некое време? Или ај на наши и на деца само ќе удираме..... Ај шо се срамиме дека сме мкд се срамиме, ама веќе ќе почниме да се плашиме дека сме мкд а живееме во 'мајка' Македонија, наша татковина. Пак ќе речам Македонија стана за едни мајка за други маќеа.

И немам ништо против Албанци,Власи,Роми,Турци итн, имам против селективно спроведување на законите... само користев пример на протест пред да се напали пола форум да си кажам.

Сега кажаа убава снимка од случката на ТЕРА тв.
Цело време во него е бомбата се обидува да ја фрли ја префрлува во друга рака пак се обидува да ја фрли се тргачат околу негу други....
по моја проценка повеќе од 5 секунди се гледа дека бомбата е во него , во десна рака па ја спушта раката па пак ја крева пак бомбата во рака па ја спушта...

@Комита Ултрас дај бе испобанирај ги овие шо немаат стапнато на трибина,а сеа тука солат памет шо било/како било/зошто било. Недај Боже да го осетите на своја кожа па ќе ве видиме тогаш. Лесно е од страна да се гледа само и да се коментира,ама да сте биле на лице место ќе имавте подруго гледиште на настаните(не бев директен сведок на оваа случка,туку на мал милион други како гостински навивач и ЗНАМ како се однесува полицијата). Подршка за Турчин,издржи дечко!

А јас да те банирам, може?
Форум е за дискусија. Најлесно е да се банира некој и да се замре дискусијата.[DOUBLEPOST=1407163464][/DOUBLEPOST]
Кај беа да фрлат шок бомби за време на 'мировните птотести' од страна на Албанците до пред некое време? Или ај на наши и на деца само ќе удираме..... Ај шо се срамиме дека сме мкд се срамиме, ама веќе ќе почниме да се плашиме дека сме мкд а живееме во 'мајка' Македонија, наша татковина. Пак ќе речам Македонија стана за едни мајка за други маќеа.

И немам ништо против Албанци,Власи,Роми,Турци итн, имам против селективно спроведување на законите... само користев пример на протест пред да се напали пола форум да си кажам.

Аман со споредувањето. Се фрлаа шок бомби и тоа на секои 20 секунди.

Форум е за дискусија. Најлесно е да се банира некој и да се замре дискусијата.[DOUBLEPOST=1407163464][/DOUBLEPOST]

Банирај ме слободно. 70% од тие шо не биле прават ГЛУП муабет и бараат оправдувања у реакцијата на полицијата,па и не им се докажува дека не се во право..

@Vori @CurvaSudMilano

Штом велите дека имаат, во ред.
И да ги имаат, почнале овој период, очигледно и во право си што викаш дека си имаат примарна работа а вака ги шалтаат наваму-натаму.

Не беше целта д споредувам али ај, во право си ( најсериозно ова)

Тера има снимка екслузивна, сепак бомбата е земена од џандарите.
Само ако не се лажам друг ја одзема овој што е настраданиот му ја зема него од раце.
Сликата не е монтажа, сепак е од тој што ја одзел. Овој сакал да помогни изгледа и си го јаде курот. Очигледно после е на грешка активирана.

Aли за вакви работи некои овде кога ќе почнат со емоции да паламудат и даваат свој суд на невидено ми се кења. Добро што мозок ќе имаше овој да ја земе бомбата у раце. Тоа ја неможам да сфатам?! А тој џандарот све да му е*ам неспособно од денес да ја предаде униформата зошто за ку* не го бива чим навивач му одзема бомба.

Да 35+ годишен навивач, што е 20 години по трибини сега му текнало да одзема бомби од полицајци и да фрла. Нешто што ќе го однесе три години по затвор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom