Навивач остана без дланка на дербито Пелистер-Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата Carlitob
  • Време на започнување Време на започнување
Колку неспособна полиција имаме тоа е чудо нешто.
За што ги плаќаме цреповиве не ми е јасно :facepalm::facepalm:
И тоа народни пари што го полниме сите буџетот.
Абе не плаќај данок и нека умрат за леб буџетариве и све у курац нека иде.Не заслужуваме ние држава џабе е све и Илинден и Асном и курац палац.Незнам за што се бореле они.За овие СТОКИ тука да се иживуваат врз нас изгледа.
А гледам како ги опремила брклава со све и свашта :mad: па па па па....
Видоа како се справуваат во соседството со толпа народ и ајде сега и кај нас шок бомби.Само требаше обука од минимум 5 години па после да се стават во употреба.
Па оној погоре на сликана што е постирана три комада наредил мислиш во Сирија се наоѓа :facepalm:
На влезот еден не снимаше баш да видам дали ќе се појават снимки од овој инцидент или магично ќе ги прикријат.
И ова па новинариве уште понеспособни.
Колку пати само кога сум седел на Јужна новинари од Нова Македонија ме прашувале кој ги дал головите на утакмицата :facepalm:
Начукале по 30,40 години еден играч не знаат.
Курир,Нова Македонија,Анал5 и сл.. какви се глупости се изнатрескаа.
Ама нормално не смеат да зуцнат затоа што знаат утре што ги чека ;)
"..Навивачот во еден момент без никаква причина му ја одзел шок бомбата на полицаецот и ја активирал..":cool:
ЖИТИ СЕ!!!:cuc::cuc:

Да не можат да се справат со толпа од 300-400 луѓе.Можам да замислам што ќе се случи ако дојдат навивачки групи од надвор кој се пута 3,4,5.. пати помногубројни од нас.
И нормално од утре очекувам наслов:
"ЗАБРАНА ЗА ГОСТИНСКИ НАВИВАЧИ"

Гледам и по социјални мрежи, а и по портали сите веќе го осудија детето дека малтене “сам си го барал“, така да дека луѓето знаат, јасно им е, мало морген.

така е тоа кога народот е слеп и кога телевизии и провладини сајтови му го креираат мислењето.
Верувам дека од на Комити сајтот утре ќе излезе вистинската приказна со докази во слики и видеа.

@jyvation mozes na kratko da napises kako se sluci ova ? gledam prisuten si bil ...
ako ne ti e tesko sekako.

edit, . I zasto ne solzavec, a se upotrebila faking shok bomba na luge koi se ograniceni u mal prostor, na tribina, i veke se limitirani vo svoeto dvizenje ??!?
au kakva greska u cekori e ova od strana na policijata, i te kako ova odi na nivni grb, ova e klasicen amaterski poteg, samo needucirana budala moze vaka da postapi, sreka vo nesreka e sto nema pocinati ama i vaka ogromna steta e napravena.

podrska za Komiti.

Последно уредено:
1794795_815334808511465_5071937914998955598_n.jpg

Среќа Новинарка и Јофе избришаа јузери на форумов, ќе направеа сторија дека дечково се претворил во Т1000 од Терминатор 2, потепал све и потоа си ја активирал бомбава за да испадне жртвата.

Сликава(Дали требаше вакво нешто да се врзат 2 и 2 во истите гомна?) :place:
И мајсторе која сила :cuc: Вардар ако е сериозен клуб убаво да го запамтат дечково и сите бенефиции за него!
Ајде нека е подобро, држи се.

Sekoja cest za deckoto a sega ostanuva na nas i klubot da pomogneme.

@jyvation mozes na kratko da napises kako se sluci ova ? gledam prisuten si bil ...
ako ne ti e tesko sekako.

edit, . I zasto ne solzavec, a se upotrebila faking shok bomba na luge koi se ograniceni u mal prostor, na tribina, i veke se limitirani vo svoeto dvizenje ??!?
au kakva greska u cekori e ova od strana na policijata, i te kako ova odi na nivni grb, ova e klasicen amaterski poteg, samo needucirana budala moze vaka da postapi, sreka vo nesreka e sto nema pocinati ama i vaka ogromna steta e napravena.

podrska za Komiti.
Грешка на полицијата, ама не е единствена, сеуште се чека денот кога ќе одговараат тие идиоти што прават вакви грешки, затоа што луѓе остануваат инвалиди...само незнам дали ќе го дочекаме тој ден...

Срце јуначко има Турчин ! :cuc: Само убави работи да те следат мајсторе до крај на животот и тебе и твојата фамилија ! Јуначиште ! :cuc:

Секоја чест и за Битолчани ! :cuc:

На ФБ вријат акаунти кои шират муабет дека биле на трибината и дека дечкото ја активирал сам. :facepalm: Абе како спиете мирно навечер само тоа ме интересира?

I pokraj se, nasmean e na slikata. :cuc:
па види тој на трибина како се носеше со тоа, одеше, одеше и до амбулантното возило ко да е гребнат, не ни падна на земја па други да го носат. херој бре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom