jyvation
Пургер
- Член од
- 4 ноември 2009
- Мислења
- 2.182
- Поени од реакции
- 2.814
Колку неспособна полиција имаме тоа е чудо нешто.
За што ги плаќаме цреповиве не ми е јасно

И тоа народни пари што го полниме сите буџетот.
Абе не плаќај данок и нека умрат за леб буџетариве и све у курац нека иде.Не заслужуваме ние држава џабе е све и Илинден и Асном и курац палац.Незнам за што се бореле они.За овие СТОКИ тука да се иживуваат врз нас изгледа.
А гледам како ги опремила брклава со све и свашта
па па па па....
Видоа како се справуваат во соседството со толпа народ и ајде сега и кај нас шок бомби.Само требаше обука од минимум 5 години па после да се стават во употреба.
Па оној погоре на сликана што е постирана три комада наредил мислиш во Сирија се наоѓа
На влезот еден не снимаше баш да видам дали ќе се појават снимки од овој инцидент или магично ќе ги прикријат.
И ова па новинариве уште понеспособни.
Колку пати само кога сум седел на Јужна новинари од Нова Македонија ме прашувале кој ги дал головите на утакмицата
Начукале по 30,40 години еден играч не знаат.
Курир,Нова Македонија,Анал5 и сл.. какви се глупости се изнатрескаа.
Ама нормално не смеат да зуцнат затоа што знаат утре што ги чека
"..Навивачот во еден момент без никаква причина му ја одзел шок бомбата на полицаецот и ја активирал.."
ЖИТИ СЕ!!!

Да не можат да се справат со толпа од 300-400 луѓе.Можам да замислам што ќе се случи ако дојдат навивачки групи од надвор кој се пута 3,4,5.. пати помногубројни од нас.
И нормално од утре очекувам наслов:
"ЗАБРАНА ЗА ГОСТИНСКИ НАВИВАЧИ"
За што ги плаќаме цреповиве не ми е јасно

И тоа народни пари што го полниме сите буџетот.
Абе не плаќај данок и нека умрат за леб буџетариве и све у курац нека иде.Не заслужуваме ние држава џабе е све и Илинден и Асном и курац палац.Незнам за што се бореле они.За овие СТОКИ тука да се иживуваат врз нас изгледа.
А гледам како ги опремила брклава со све и свашта
па па па па....Видоа како се справуваат во соседството со толпа народ и ајде сега и кај нас шок бомби.Само требаше обука од минимум 5 години па после да се стават во употреба.
Па оној погоре на сликана што е постирана три комада наредил мислиш во Сирија се наоѓа

На влезот еден не снимаше баш да видам дали ќе се појават снимки од овој инцидент или магично ќе ги прикријат.
И ова па новинариве уште понеспособни.
Колку пати само кога сум седел на Јужна новинари од Нова Македонија ме прашувале кој ги дал головите на утакмицата
Начукале по 30,40 години еден играч не знаат.
Курир,Нова Македонија,Анал5 и сл.. какви се глупости се изнатрескаа.
Ама нормално не смеат да зуцнат затоа што знаат утре што ги чека

"..Навивачот во еден момент без никаква причина му ја одзел шок бомбата на полицаецот и ја активирал.."

ЖИТИ СЕ!!!

Да не можат да се справат со толпа од 300-400 луѓе.Можам да замислам што ќе се случи ако дојдат навивачки групи од надвор кој се пута 3,4,5.. пати помногубројни од нас.
И нормално од утре очекувам наслов:
"ЗАБРАНА ЗА ГОСТИНСКИ НАВИВАЧИ"