Навивач остана без дланка на дербито Пелистер-Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата Carlitob
  • Време на започнување Време на започнување
Можат да исзмислат 1000 варијанти за инцидентот и во секоја варијанта резултатот ти е НЕСПОСОБНА ПОЛИЦИЈА! Дербито беше толку фер и коректно шо на крај памет на чоек неможеше да му текни дека ќе дојди до ваков инцидент, страмота за полицијата а пред се за државата, ако остана нешто од неа.

Se reshava vika ...
seriozen li si so ova ?
invalid do kraj na zivot ke e deckoto, kakvo resavanje kakvi bakraci. i ne e ni bitno dali samo dlanka dali lakt, za toa li ke se diskutira sega, sto e bolje u vakva uzasna situacija ? Daj prekinete.

Сериозен сум , треба да се даде утеха на дечкото од навивачите на неговата група . А ти си нешто многу вжештен во вакви случки . Не било битно дали до лакт дали до зглоб , молим те не ме цититај со вакви реплики.

Одејте читејте низ светските ултра страници да сфатите која дегенска полиција ја имаме.Толку од мене нема шо повеќе да се коментира.

10559671_10204542399829433_8888221862712721717_n.jpg

Сериозен сум , треба да се даде утеха на дечкото од навивачите на неговата група . А ти си нешто многу вжештен во вакви случки . Не било битно дали до лакт дали до зглоб , молим те не ме цититај со вакви реплики.
od tebe sigurno so stavot ke se reshi toa so proteza ke dobie uteha. da ti se namocam u utehata. te molam ti prekini vakvi glupi postovi da pisuvas, sramota e, i normalno deka ne mi e seedno, slikata na deckoto kako mafta so raznesena dlanka tesko deka nekad ke ja zaboravam kako i faktot deka duri i vo edna takva situacija se Spinuva za da na krajot on ispadne kriv, utre i krivicna moze da jade zasto '' ukral '' shok bomba.

uste pa ne me citiraj vika, ok vazi, nema problem, vo slucaj da ne sakas da bides citiran sekoj nareden glup komentar ke ti go brisam, moze li taka da ja naredime ? mene mi odgovara ... a ubeden sum deka i na 95% od drugive tuka.

od tebe sigurno so stavot ke se reshi toa so proteza ke dobie uteha. da ti se namocam u utehata. te molam ti prekini vakvi glupi postovi da pisuvas, sramota e, i normalno deka ne mi e seedno, slikata na deckoto kako mafta so raznesena dlanka tesko deka nekad ke ja zaboravam kako i faktot deka duri i vo edna takva situacija se Spinuva za da na krajot on ispadne kriv, utre i krivicna moze da jade zasto '' ukral '' shok bomba.

uste pa ne me citiraj vika, ok vazi, nema problem, vo slucaj da ne sakas da bides citiran sekoj nareden glup komentar ke ti go brisam, moze li taka da ja naredime ? mene mi odgovara ... a ubeden sum deka i na 95% od drugive tuka.

Syn и останати,дај бе заудајте ги токмаците како Ригел Кент да не пишуваат на темава.Нека ја остават на останатите.
Во секоја манџа тој е пиперчето,изиграва паметњакович,а нема врска од животот.

Ми збори тука за некои протези и глупости,небаре животот е филм со Касандра па така се решавало се.

Syn и останати,дај бе заудајте ги токмаците како Ригел Кент да не пишуваат на темава.Нека ја остават на останатите.
Во секоја манџа тој е пиперчето,изиграва паметњакович,а нема врска од животот.

Ми збори тука за некои протези и глупости,небаре животот е филм со Касандра па така се решавало се.

Никој не се замара со мојот пост туку ти и модераторов. А поголем токмак од тебе не постои , не знаеш што РАЧЕН ЗГЛОБ а што ЛАКТ.

Читам гледам и не можам да поверувам, неспособни кучина, гниди неписмени, гнасни бездушни, непрофесионални снобови, еден фудбалски натпревар не можа да го организира ко шо треба неспособна институција МВР бел ден да не видите од прв до последен овај инцидент ја пролеа чашата мора сите навивачки групи да го кренат гласот против полициската бруталност да не се повторат вакви инциденти оти ако почутиме уште овај пат несакам да помислам шо се можи да ни се случи во иднина. Подршка за Комити подршка за дечкото брзо опоравување сите сме со него во овие ужасно тешки моменти за него 1.3.1.2

Никој не се замара со мојот пост туку ти и модераторов. А поголем токмак од тебе не постои , не знаеш што РАЧЕН ЗГЛОБ а што ЛАКТ.

алудирав на тоа дека сепак ќе остане неспособен за работа и се останато што му го носи животот,ама и не очекувам едноклеточен организам како тебе да укапира.У ред е,моеш да се вратиш у Германија на печалба.

Гледам и по социјални мрежи, а и по портали сите веќе го осудија детето дека малтене “сам си го барал“, така да дека луѓето знаат, јасно им е, мало морген.

zalosno za komiti, kakvi represii trpea i sega ova, sto e najtragicno pak oni krivi ispadnaa spored nashive plateni mediumi koi odma a slusnaa za incidentot baraa nacin kako da spinuvaat i idealniot spin im glasese, clen na komiti ukral shok bomba i ja aktiviral vo raka.
originalno, tipicno za sektashite.

ke se svrtat kat tad rabotive u zemjava, sitel, kanal 5, republiki, kurirofci, toa sve u tri lepe ke otide, od doma nema da izlagaat po podrumi ke se krijat, kakov samo gnev natalozija so nivniov nacin na rabota ...

Гледам и по социјални мрежи, а и по портали сите веќе го осудија детето дека малтене “сам си го барал“, така да дека луѓето знаат, јасно им е, мало морген.
Никогаш и нема да се свести народот тука. Зато никогаш нема да бидиме поддржани (ние навивачите) од „обичната“ публика и секогаш за нив ќе бидиме мафијаши, идиоти и дрогаши.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom