Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Добив понуда за Samsung Galaxy S5 од еден човек, го продава за 20 000 денари, а го купил во Австралија, користен е 10тина дена, се е океј. Некој што веќе го има телефонов да ме посоветува дали вреди за париве и како е задоволен од перформансиве, најмногу ме интересира батеријата колку држи бидејќи доколку е слаба ужасно би ме нервирала... ?

како може S5 да не чини? Нов ти е 500 евра за споредба. Доколку е у добра состојба и е отклучен за мк мрежа земај не се мисли, батерија се знае на смартфон ден или два.

Добив понуда за Samsung Galaxy S5 од еден човек, го продава за 20 000 денари, а го купил во Австралија, користен е 10тина дена, се е океј. Некој што веќе го има телефонов да ме посоветува дали вреди за париве и како е задоволен од перформансиве, најмногу ме интересира батеријата колку држи бидејќи доколку е слаба ужасно би ме нервирала... ?
Види кој модел е ако е 900f зимај не му ја мисли ич го имам телефонот и е одличен батеријата е исто добра единствено што ме нервира на с5 е капачето кај што се полни треба ептен да бидеш нежен ако не го пазиш од неколку пати ке се скине
Само види тие австралиските верзии не се исти со европските модели

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Види кој модел е ако е 900f зимај не му ја мисли ич го имам телефонот и е одличен батеријата е исто добра единствено што ме нервира на с5 е капачето кај што се полни треба ептен да бидеш нежен ако не го пазиш од неколку пати ке се скине
Само види тие австралиските верзии не се исти со европските модели

Мислам дека ќе му слезам на цената и до 18 000 да дојде точно 300 евра, мој човек е, а и нешто викаше демек за австралиски и јапонски пазар бил па као подобар бил во споредба со нашиве....
Исто така ми беше страв поради слабиот рејтинг на телефонов од страна на корисниците на gsmarena.com

Последно уредено:
Мислам дека ќе му слезам на цената и до 18 000 да дојде точно 300 евра, мој човек е, а и нешто викаше демек за австралиски и јапонски пазар бил па као подобар бил во споредба со нашиве....
Па незнам за тоа тоа и може да биде проблемот да не работи на нашите оператори се на се добар е телефонот кај мене е европската
верзија и ја не експериментирам со такви телефони од други континенти :)

Дајте бе некоја понуда за Ноте 3-ка луѓе. Ко Јеховин сведок станав. :D

Дајте бе некоја понуда за Ноте 3-ка луѓе. Ко Јеховин сведок станав. :D
Нема половни ноте 3 и да има многу се ретки и добро зачувани обично се од ѓубре извадени или па се репарирани

Нема половни ноте 3 и да има многу се ретки и добро зачувани обично се од ѓубре извадени или па се репарирани

Имаше колку сакав кога не планирав да земам, сега кога сакам еден телефон нема...

Имаше колку сакав кога не планирав да земам, сега кога сакам еден телефон нема...
Нема другар верувај ми ја скоро еден месец барав за мој другар ноте 3 половен обично тие што ги најдов беа срање на секој по нешто неработеше или па беа многу излушкани а башка и ме отече мојот да сум му го продал

Дали се сигурни ледиком и мобеликс? Првпат планирам да купувам од мобилара, и некако ми е шубе.

Сигурни се, продаваат оргинал телефони, за тоа не треба да се плашиш.
Од мобелликс имам земено ace 2 пред 2 години, фер дечки се, имаш писмена гаранција, со фиксална сметка и се такви работи.
Исто ледиком се добри.

Од кај и да купуваш телефонот обавезно да го провериш таму да го истестираш дали е се во ред, макар и 15мин ти требале да го расчепкаш... Јас зедов од ледиком хтц пред 3 недели ама бев на брзање, на телефонот беше празна батеријата и се водев чисто од нивната репутација. Кога го наполнив дома испадна дека телефонот е со фабричка маана, па го враќав на сервис, за 3 дена ми го вратија поправен. Али очи отворени да не се заебаваш накнадно ко мене....

Од кај и да купуваш телефонот обавезно да го провериш таму да го истестираш дали е се во ред, макар и 15мин ти требале да го расчепкаш... Јас зедов од ледиком хтц пред 3 недели ама бев на брзање, на телефонот беше празна батеријата и се водев чисто од нивната репутација. Кога го наполнив дома испадна дека телефонот е со фабричка маана, па го враќав на сервис, за 3 дена ми го вратија поправен. Али очи отворени да не се заебаваш накнадно ко мене....

калва маана?

http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=1270972
некој од искуство мислење за корејскиве реплики? или ако не препорачајте некое телефонче што се наоѓа до 6000денари али да има гаранција. Ви благодарам однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom