Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Се сеќавам првата сезона што ја изигра беше избран и за играч на сезоната кај нас. :ROFLMAO:

Deneska pak procitavme neshto za CAROT demek gi pominal medicinskite testovi , a toj vednas posle postirase vo Twitter slika so Isla i Marrone vo trening centarot Vinovo.

#stopillusions

Се сеќавам кога Хајнце и Силвестре ни беа прва постава колку љуфки правеа :pos: Сето тоа надополнето со по некој кикс на Вес Браун, и легендарните Тим Хауард, Рој Керол ................... Мислам оти тогаш нерви искинав колку за пола живот. После тоа кога ги донесоа ВДС, Вида и Евра се преродивме начисто. Пиле не прелетуваше после. И нормално титули, трофеи еден куп. Еве жив пример дека се почнува од одбраната. Кој има најдобра одбрана има најголеми шанси за титула. А ние во моментов имаме, па не баш одбрана ама имитација нешто на одбрана. :facepalm: Ќе ни белее косата сезонава пак изгледа :) Освен евентуално формацијава нова со 3 стопери(или кога се браниме 5мина во линија), ако не не поштеди малце. Знае ван Гал шо има во соблекувална очигледно затоа ја форсира формацијата. А со овие играчи шо ги имаме да играме со 4 во линија, ланска сезона реприза ќе гледаме.[DOUBLEPOST=1406840211][/DOUBLEPOST]:icon_lol:[DOUBLEPOST=1406841537][/DOUBLEPOST]Незнам ова чоечево Роб Досон шо известува за ManchesterEveningNews директно од кампот на Јунајтед во САД колку е веродостоен, ама од она пто го следам изминативе недела-две ми се гледа како многу реален новинар кој добро ги согледува работите и известува од тоа што го знае и што го дознал од луѓе од клубот, а не од трач новинари. Еве што вика за последната ситуација во клубот:

Rob said: "I can only tell you what United have told me - and that's not to get too excited about it. They haven't been in contact with the player or with Juventus. They're under the impression the speculation is being driven by the player and his agent."

He also revealed that Daley Blind, Thomas Vermaelen and Hummels are potential transfer targets, and that Marounane Fellaini, Nani, Anderson, Shinji Kagawa and Javier Hernandez could all leave this summer.

There were also a lot of questions about the captaincy. "It's not definite, but I think it will be Robin van Persie," said Rob.

За Видал искрено почнувам да верувам во ова, оти некако вакви шпански серии кога и да имало за некој играч обично никогаш нипто не биднувало. А за последниот параграф, само еден збор за ван Гал - педер!

Последно уредено:
Да де исто ко Де Вриј што беше мета и Хумелс договорен трансфер. Фрустрирани се новинариве зошто не добиваат информации и сеа само додаваат имиња па некад може и ќе погодат. Што не го дознаа на Ерера трансферот. Па и за Мата се смееа некои од нив, од клубот им рекле дека нема интерес :icon_lol:

Organisers of Real Madrid vs Man Utd (Aug 2) in Michigan announced they've sold 109k tickets. Most in USA history.

Иначе, кој предавник е овој @Артиљеро , стајл слика на фб, пази, и тоа профилна, пишал, со Љубовта, а на сликата, нигде Јунајтед.

Предавник!

Последно уредено:
Се океј и да му се даде шанса ништо нема да биде од Фелаини. Сосема спротивен тип на играч од тоа што бара Ван Гал. Ниту е добар технички, ниту е добар пасер, ниту е нешто посебно паметен, ниту е некој кој знае да контролира игра и темпо, ниту е топката сигурна кај него. Едноставно нема што да очекуваме од него. Не во оваа филозофија.

Се океј и да му се даде шанса ништо нема да биде од Фелаини. Сосема спротивен тип на играч од тоа што бара Ван Гал. Ниту е добар технички, ниту е добар пасер, ниту е нешто посебно паметен, ниту е некој кој знае да контролира игра и темпо, ниту е топката сигурна кај него. Едноставно нема што да очекуваме од него. Не во оваа филозофија.
Ама затоа кошта 30милиона.

Organisers of Real Madrid vs Man Utd (Aug 2) in Michigan announced they've sold 109k tickets. Most in USA history.

Иначе, кој предавник е овој @Артиљеро , стајл слика на фб, пази, и тоа профилна, пишал, со Љубовта, а на сликата, нигде Јунајтед.

Предавник!
папучар - Елена Георгиева: http://youtu.be/ioz7zkPJSmE

Ruud van Nistelrooy will join Hiddink as assistant manager at the Dutch national team.[DOUBLEPOST=1406884522][/DOUBLEPOST]Patrice Evra: 'United wanted to keep me and they also wanted to give me the captain's band.

Толку од „сакал РвП да му биде капитен на невидено“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom