Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Гол вреден титула.

За видеото:
-- Нашиве играат со најубавиот дрес :P
-- Андо у негов стил, видете како го дрибла Леман со гримаси
-- Арсенал тактика : ќе им шутира најдобриот, не се замараме со другиве околу топката
-- Само Перса рипна да проба да изблокира

И дај не пишувајте толку многу, се осеќам ко да сум ги прочитал лектирите по 3 пати - а уште е предсезона :D

Ние сме финансиски цврти. Нема зашто клучни играчи да продаваме. Тоа со повредата е ризик и за вас и за нас.. Ако остане кај нас, и престојната сезона го мачи цело време повредата трансфер цената многу ќе му падне ... Ако го дадеме сега, може ќе си биде стариот и нема да се приметува повредата .. Али како и да е, џабе викаш 30 милиони , кога испод 55-60 милиони Евра нема нашите да го пуштат ...
Абе џабе сте цврсти финансиски. Муабетот е ако се сериозно загрижени за фитнесот на Видал, вашите ќе го дадат и за 30 милиони. Без разлика што тој ви е клучен играч, и без разлика што не ви требаат пари. Ако е толку сериозна ситуацијата со коленото, верувај нема шанси да ризикуваат вашите и при понуда >30мил. да не го продадат. Вашите можат да ризикуваат во таков случај со суми од 10, 15, па и 20 милиони. Ама за сума од 40мил, да се одбие понуда за играч кој ти е сомнителен дали ќе можи да игра цела сезона или не, незнам баш некако не ми е за верување.

@Ilumious
New Lazio signing Stefan de Vrij insists signing for Manchester United was never an option this summer.
Several clubs contacted me, I don't think it's fair to say the names. I can say that Manchester United were not one of them.

via SkySports.

Ова би требало да значи или овој лаже. Или Ван Гал има веќе у план кој сака да го донесе во Манчестер.[DOUBLEPOST=1406832249][/DOUBLEPOST]Плус.
Napoli's president Aurelio De Laurentiis has confirmed the club’s interest in signing Manchester United midfielder Marouane Fellaini.
Fellaini is one of the names that we are considering to strengthen our midfield, but it is not the only one.

Ја сум сепак против ова.

@Ilumious
New Lazio signing Stefan de Vrij insists signing for Manchester United was never an option this summer.
Several clubs contacted me, I don't think it's fair to say the names. I can say that Manchester United were not one of them.

via SkySports.

Ова би требало да значи или овој лаже. Или Ван Гал има веќе у план кој сака да го донесе во Манчестер.[DOUBLEPOST=1406832249][/DOUBLEPOST]Плус.
Napoli's president Aurelio De Laurentiis has confirmed the club’s interest in signing Manchester United midfielder Marouane Fellaini.
Fellaini is one of the names that we are considering to strengthen our midfield, but it is not the only one.

Ја сум сепак против ова.
Има логика, сака левак Ван Гал, Де Фрај не е тоа :)

Иначе сме имале некој централен што бил левак во последни 10 год? Моментално на никој не ми текнува.
Џони може со двете нозе подеднакво добро, затоа некад го ставаа лев бек на пријателски :D

Џони може со двете нозе подеднакво добро, затоа некад го ставаа лев бек на пријателски :D
Да да за него знам.. Ама општо сме немале стриктно некој левак. Не ми текнува ни на некој што бил блиску до прв тим од у21.

Последно уредено:
Силвестре беше левак исто, и тој играше и како лев бек и стопер.

Во све беше лев Хајнце, ако има фудбалер психијатриски случај, тогаш тој е бр. 1 :icon_lol:

И на пес4 беше најспор,се движеше ко тролон од хари потер дел 1 у вецето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom