Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бев на одмор и не бев во тек со настаните, може накратко некој да ме упати со 2-3 реченици со кого игравме пријателски, резултати и трансфери (комплетирани/шпекулации)?
Со ЛА Галакси тепавме 7-0, со Рома 3-2 и со Интер 0-0 а 5-3 на пенали. Сега треба да играме со Реал наредна. Трансфери нема уште, рекоа после турата а шпекулации освен чисто нагаѓање од новинари, немаш, чим Огден е тивок ништо нема.

Ако случајно дојде до негов трансфер во Манчестер мене најмногу ме секира ова со коленото. И Харгривс почна вака, прво не патува на сезонските, па болки, па ова па она, се повреди уште еднаш и готово веќе.
Затоа и управата на Јуве вели дека ако стигне богата понуда ќе го продаде .. (сигурно знаат дека има нешто сериозно во таа повредата ) ..

Затоа и управата на Јуве вели дека ако стигне богата понуда ќе го продаде .. (сигурно знаат дека има нешто сериозно во таа повредата ) ..
Како е сладоледот летово бе? Се троши?

Како може да играш тенис и да постираш :D

Интересно било, да многу е интересно. Ќе играме 3-5-2. А имаме само 3ца штопери (y)

Интересно било, да многу е интересно. Ќе играме 3-5-2. А имаме само 3ца штопери (y)

Дај ако не, не само од пријателскиве да се откажиме, туку и од првите неколку кола кои се во трансфер периодот за да се концентрираат на играч.

Првите три кола и така играме со екипи отепани од Господа, ако не можеме со сегашниов состав нив да ги тепаме нека се откажат од сезонава.

Дај ако не, не само од пријателскиве да се откажиме, туку и од првите неколку кола кои се во трансфер периодот за да се концентрираат на играч.
А не сме способни штопер да купиме на време!? 3ца имаме, 3ца? Што чекаме? И кога ќе почне сезоната абе чекајте сега дојде не е уигран, епа не е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom