Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Стварно беше интересно на почетокот, ама ова веќе е мачење. Па ај у пм веќе или нека иде или нека не иде, сеа ќе си играме мајтап месец ипол.

Стварно беше интересно на почетокот, ама ова веќе е мачење. Па ај у пм веќе или нека иде или нека не иде, сеа ќе си играме мајтап месец ипол.
Одигра светско, отиде на одмор, се одмори цел месец, па се врати уште ништо.
Подосадно стана ова од Реал за Бејл што се мачеа со евреинот.

Само мене изгледа ми е интересно, иако ништо не може да ја замени Бербатов серијата :D

Одигра светско, отиде на одмор, се одмори цел месец, па се врати уште ништо.

Чекај сега, за 3-4 дена патуваме на турнеја во Азија и Оустрејлија, така да ова е само почеток... цел август е пред нас :')

Него @blanco Љоренте месецов ќе престојува во Античка Аустралија :love:

Чекај сега, за 3-4 дена патуваме на турнеја во Азија и Оустрејлија, така да ова е само почеток... цел август е пред нас :')

Што не кажете бе да ги известиме нашинците во Австралија... Кога ви е првата утакмица на австралијанско тло?

Можеби веќе се е готово...
Ова е Gossip, не ѐ на ббц приказната, она само ги собира и става линкови од дејли фејл, Сан, мирор, експрес и други така наречени весници и новинари [emoji6]

Па нели CAROT нема да идел на предсезонските? Лажат весниците мамеиј

И Перси беше на предсезонските па... :sneaky:

Па нели CAROT нема да идел на предсезонските? Лажат весниците мамеиј

Има најави дека ќе оди на турнејата, иако не е 100% фит. Ама ај ќе видиме деновиве што ќе се дешава

Има најави дека ќе оди на турнејата, иако не е 100% фит. Ама ај ќе видиме деновиве што ќе се дешава
Ако случајно дојде до негов трансфер во Манчестер мене најмногу ме секира ова со коленото. И Харгривс почна вака, прво не патува на сезонските, па болки, па ова па она, се повреди уште еднаш и готово веќе.

Бев на одмор и не бев во тек со настаните, може накратко некој да ме упати со 2-3 реченици со кого игравме пријателски, резултати и трансфери (комплетирани/шпекулации)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom