Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го следи уште од пред некое време не од сега, нема никакво значење тоа.Феличевич го следи Јунајтед на твитер.

Не ја гледав синоќа, не можам да кажам за Нани ама ич не сакам да си оди. Го бранев пред некоја недела и уште го бранам. Се додека не го видам да изигра 4-5 утакмици по 90 минути во премиер лига ќе имам позитивно мислење за него.

Чистка не се прави со ослободување од клупа играчи како Андерсон и Амос. Мора да се тргнат одредени првотимци за да им се остави простор на другите да созреат. Кого сакаат нека го шитнат сеа, барем има на клупа човек со идеја која му успеала во 3 првенства повеќепати.Како што рече @Ilumious и јас такво нешто читав дека засега Реал само е подготвен да да понуди околу 10 милиони фунти. Дечково со Дели од Кардиф нашиот поранешен играч ќе бидат ѕвезди за Норвешка. Има само 15 години а како игра секоја чест, греота е да го купиш и да го ставиш да игра пример за У21 или скраја да е за У18 кога сениориве ги владее. Реал и да го купи сигурно во Кастиља ќе го прати, најдобро е да си продолжи во лигава бар уште една сезона. Ме потсеќа во ликот на @NomoregameS .Наидов на интересни Твитер шпекулации дека детево е на радар на Јунајтед, да се земе за полмадите категории.
Има 15 години, роден 1998-ма.
Гледајте внимателно и запомнете го името. Мартин Одегард.