Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Manchester United's friendly match against Real Madrid will be played out in front of an incredible 109,000 spectators in Detroit... :cuc::cuc:

Ann Arbor e, ne e vo Detroit. Kako i da e poplava, nekni na Liverpool - Olympiakos imalo 36000.

Заедно на одмор биле :X3:
Btz3urWCAAEOmQx.png:large
Btz3vDJCQAApDRS.png:large

Не ја гледав синоќа, не можам да кажам за Нани ама ич не сакам да си оди. Го бранев пред некоја недела и уште го бранам. Се додека не го видам да изигра 4-5 утакмици по 90 минути во премиер лига ќе имам позитивно мислење за него.

доволно кажува тоа што после 20 минути Ван Гал го извади.
Ја гледав утакмицата и тој се понашаше на терен како манекенче.без желба за живот,камоли за игра.Му дели совети на Јанг,а тој самиот не ги применува на себе,шарлатан прав.
Заха покажа поголема желба за игра од него ноќеска.го имаше секаде,додека овој другиов само пред гол,дриблинг два и ја тераше во публика топката.

Сите сакаме чистка ама поединци не сакаат Евра да си оди, поединци не сакаат Видиќ да си оди, поединци не сакаат Фердинанд да си оди, поединци не сакаат Нани да си оди... :) Чистка не се прави со ослободување од клупа играчи како Андерсон и Амос. Мора да се тргнат одредени првотимци за да им се остави простор на другите да созреат. Кого сакаат нека го шитнат сеа, барем има на клупа човек со идеја која му успеала во 3 првенства повеќепати.

Наидов на интересни Твитер шпекулации дека детево е на радар на Јунајтед, да се земе за полмадите категории.
Има 15 години, роден 1998-ма.

Гледајте внимателно и запомнете го името. Мартин Одегард.

пред потпис со Реал е дечково :)

Наидов на интересни Твитер шпекулации дека детево е на радар на Јунајтед, да се земе за полмадите категории.
Има 15 години, роден 1998-ма.

Гледајте внимателно и запомнете го името. Мартин Одегард.

Како што рече @Ilumious и јас такво нешто читав дека засега Реал само е подготвен да да понуди околу 10 милиони фунти. Дечково со Дели од Кардиф нашиот поранешен играч ќе бидат ѕвезди за Норвешка. Има само 15 години а како игра секоја чест, греота е да го купиш и да го ставиш да игра пример за У21 или скраја да е за У18 кога сениориве ги владее. Реал и да го купи сигурно во Кастиља ќе го прати, најдобро е да си продолжи во лигава бар уште една сезона. Ме потсеќа во ликот на @NomoregameS . :D

Можеби веќе се е готово...

Attachments

• 10588599_520598011418988_1933497900_n.jpg
    10588599_520598011418988_1933497900_n.jpg
    17,8 KB · Прегледи: 73

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom