Русокоси или црнки?

• Креатор на темата Креатор на темата cyberlady
  • Време на започнување Време на започнување

Какви девојки сакате повеќе?

• Русокоси

Гласови: 121 35,5%
  • Црнки

Гласови: 220 64,5%

• Вкупно гласачи
    341
Во право си, освен кај Портман само, плавава некако не и стои.
Инаку, сите овие се природно ако не плави, барем костенлива нијанса некоја, а и по тенот и очите (пак плави) им оди посветлата варијанта на коса, ваљда затоа.
Ако ги земеш на пример, Пенелопе Круз, или Ева Мендес, е тоа би биле дефинитивно лоши плавуши. :)

Точно еј чудна работа hispanic се, не се white people имаат чудна конструкција и у фаца и у тело и искрено никад не ме привлекувале не дека сум расист али во глобала ружна популација :D

Точно еј чудна работа hispanic се, не се white people имаат чудна конструкција и у фаца и у тело и искрено никад не ме привлекувале не дека сум расист али во глобала ружна популација :D

Па дека ги земав нив за пример, али ето пример и Ен Хатавеј имаше плава коса, па јас мислам дека ужасно и стоеше. Сега има разлика во нијанси, али во глобала, тие ептен жолтите, накај бело дури, ми се одвратни нијанси на плаво. Плаво али накај некоја златна, потемна нијанса е ок.
За другово, не знам што да кажам. :D
Латиноамериканкиве се едни од најјаките жени на планетава (според многумина), али добро, секој има свој вкус. :D

како може тоа да ти биде ружно бе чоек?

Па дека ги земав нив за пример, али ето пример и Ен Хатавеј имаше плава коса, па јас мислам дека ужасно и стоеше. Сега има разлика во нијанси, али во глобала, тие ептен жолтите, накај бело дури, ми се одвратни нијанси на плаво. Плаво али накај некоја златна, потемна нијанса е ок.
За другово, не знам што да кажам. :D
Латиноамериканкиве се едни од најјаките жени на планетава (според многумина), али добро, секој има свој вкус. :D

Ако збориме за бела коса или како и да се вика блич бла бла Мерлин Монро немапе да биде таа ако ја немаше белата коса и за мене е една од најубавите жени, али не секоја може да се носи така тоа е факт.
Латино американки од колумбија, вразил, пуерто рико и венецуела да убави се, али од мексико, чиле, уругвај, парагвај, аргентина, костарика, воливија, еквадор се ружен народ и незборам само за неколку избрани туку во глобала.

како може тоа да ти биде ружно бе чоек?

Бро и јас се палам на неколку ко и секое мушко, али дека се убав народ не се...

Косооки :cool:
(црнокоси;) )
hot_asian_girls_of_the_week_006.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom