Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

10497411_10152484744983463_2975298493036962819_o.jpg
10493071_10152484745143463_2355621654302742012_o.jpg

Иначе еве, за ова ви зборев. Тоа е од денешен тренинг на репрезентацијата на Америка. :)[DOUBLEPOST=1406594735][/DOUBLEPOST]Manchester United ‏@ManUtd 56s
Louis van Gaal confirms @WilfriedZaha will play up front vs @Inter in the second half. #mutour

Manchester United @ManUtd · 28s
On the captaincy in #mutour games: "It's the ones who play 90 mins. Tomorrow Smalling will play 90 mins. Maybe he'll be captain... [smiles]"

И еве утше нешто интересно.

Mark Ogden ‏@MOgdenTelegraph 7m
Luke Shaw given specific training programme after being described as 'not fit enough' by Louis van Gaal.

Последно уредено:
Утре црното само хеттрик го пере, ништо помалку. Нани и Андерсон чао и дефинитивно од Ван Гал, Дефитез го сака Фелаини на позајмица една сезона.

Осеќам некоја хемија меѓу ЛВГ и Руни а тоа значи дека дебелиот ќе ги батали неговите примадона моменти сезонава и ќе разбие! На него му треба само јак авторитет ништо поише.

Исправно е Шо ставен на посебен тренинг. Има вишок килце и масти во него. Да се исчеличи како Бејл и Роналдо ќе биде страва од шизик.

Кога е натпреваторот против Интер?

Последно уредено:
Не, напротив, детето е преморено. Премногу е за 18 годишник и физички и психички да изигра фул сезона + да оди на СП + да си го скрати одморот. Треба да се внимава да не го исцедиме како Хајнце.

Баш обратно. Посебно кошаркари од странскиве земји, во лето нон стоп ја носат оваа комбинација :)

И да, знам дека не е лесно да се носат добри играчи од добри тимови но ете Ед повторно е неспособен кога треба да земе играч кој тимот не се откажува лесно од него, немаше ни Ерера да го земеме ако клаузулата не ја платевме, т.е тој самиот не си ја плати во шпанската Ф.Ф. Ова веќе премногу ме нервира, не сум од тие што секој трансфер период бараат играчи, но ова веќе е срамота. Во ист период ги губиме Рио, Немања, Евра, Гигс а знаеме колку беа значајни сите тие за тимот, а Јунајтед се засилува со 2ца играчи кои заедно немаат ни 1 титула освоено во животот. Не ме сваќајте грешка, немам ништо против 2цата и знам дека и 2цата ќе бидат добри играчи. Ризикуваме, зошто уште една сезона без ЛШ мое мислење е дека ќе биде сериозен удар врз клубот на секаков план. Нека реагираат побргу, за 15 дена почнува ПЛ.
Манчестер Јунајтед ги префрли парите на сметка на Ерера и тој само ги префрли за да си го откупи договорот, практично тој пристигна како слободен играч зошто таков е процесот во Шпанија. Ние ја плативме клаузулата тој не плати сам толкава сума на пари.

Заха денеска му е шансата да се докаже што знае и умее да игра и како напаѓач играше за Англија У21 на таа позиција.

А зарем имаше друг начин да го земеме Ерера? Дај малце смирете живци.

@goodlife_filipsis
Ти го има сликано постот каде што велиш дека за жал се Еден е Манчестер Јунајтед,админот го објавил на страната.[DOUBLEPOST=1406629029][/DOUBLEPOST]Иначе ова со Видал стана бетер од сагата со Тиаго лани.

Последно уредено:
Вечер против Видиќ играме а? :vozbud::(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom