коцка
Curiouser and curiouser!
Уфффф колку сакам и јасDali nekoj moze da me upate, kade mozam da najdam dobar profesor po ruski jazik za privatni casovi? I po koja cena?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уфффф колку сакам и јасDali nekoj moze da me upate, kade mozam da najdam dobar profesor po ruski jazik za privatni casovi? I po koja cena?
I kako ti odeshe sama da ucis?Уфффф колку сакам и јасја книга земав сама да учам демек
![]()
Ја земав пред недела дена, неам многу време, ама и италијански така си научив. Сеа за сеа две лекции иам поминато и супер еI kako ti odeshe sama da ucis?
Сакам да знам која е онаја песнана на ВиЕјџУан или ВХ1 у преводу (Vh1) шо ојт ко некоја шпица(со други песни измешани) меѓу другине песниуствари ко реклама е бе, незнам. Ал ме разбирате?
Имат еден тип со долга косица тефтер и еден шал замотан околу него долг ми се чинит 6километри и 3-4 цркињи во позадина шо потпевнувет.
АниМагус те сакамТипот не носи шал, ама да не мислиш на оваа?
Од 1:24 натака е семплот што трае(ше) на рекламата.
За гоустлидер незнам. Ама сунѓерот се декларира како полнолетен .Дали Спанџбоб и Гоустлидер се возрасни? Стварно сум у дилема.
И двајцата се декларираат како такви.За гоустлидер незнам. Ама сунѓерот се декларира како полнолетен .![]()
Апсолутно. Сепак сум во дилема околу тоа погоре....Годините не секогаш се мерило за зрелост .
Има факултет каде можеш да се запишеш и полагаш онлајн? Не знам, стварно..Дали има универзитет каде што може да се запишеш преку нет и да можеш да добиеш стипендија за старотурски јазик ?
Има факултет каде можеш да се запишеш и полагаш онлајн? Не знам, стварно..