Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
I kako ti odeshe sama da ucis?
Ја земав пред недела дена, неам многу време, ама и италијански така си научив. Сеа за сеа две лекции иам поминато и супер е :)

Сакам да знам која е онаја песнана на ВиЕјџУан или ВХ1 у преводу (Vh1) шо ојт ко некоја шпица(со други песни измешани) меѓу другине песни:D уствари ко реклама е бе, незнам. Ал ме разбирате?
Имат еден тип со долга косица тефтер и еден шал замотан околу него долг ми се чинит 6километри и 3-4 цркињи во позадина шо потпевнувет.

Типот не носи шал, ама да не мислиш на оваа? :unsure:
Од 1:24 натака е семплот што трае(ше) на рекламата.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Типот не носи шал, ама да не мислиш на оваа? :unsure:
Од 1:24 натака е семплот што трае(ше) на рекламата.

АниМагус те сакам :icon_mrgr:, ти незнајш колку време ја барав песницава.
Фала ептен, најпреептен.

*Стварно не носел шал бе, па не е будала на 36степени да носи:icon_mrgr:

Кажете ми како се цените за комплетен html5 responsive сајт?[DOUBLEPOST=1406659736][/DOUBLEPOST]сакам да знам уште нешто ;)
некој да не има да ми објасни чекор по чекор како се регистрира сајт на гугл? како се верифицира...сајтов не ми го дава кога ќе го пишам на гугл, онака, името на сајтот и срч....њама го :(

Последно уредено:
Сакам да знам зошто некогаш кога врне се прават меурчиња во водата?:)

Дали има универзитет каде што може да се запишеш преку нет и да можеш да добиеш стипендија за старотурски јазик ?

Дали има универзитет каде што може да се запишеш преку нет и да можеш да добиеш стипендија за старотурски јазик ?
Има факултет каде можеш да се запишеш и полагаш онлајн? Не знам, стварно..

Има факултет каде можеш да се запишеш и полагаш онлајн? Не знам, стварно..

ја видел изјавата од груевски дека било кој што ќе дипломира на старотурски добива 100% работа и се попалил. Мисли само да се запише онлајн како што го разбрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom