Ван Перси го продавате?Супер состав имате али уште 9ка ви фали.
Татко му нема шанси да го продадеВан Перси го продавате?![]()
Успешно имплементирано на теренот:
И по Италијанскиве медиуми има многу позитивни коментари за Ујчан.Ујчан вчера изигра страшна партија, покажува дека има голем потенција![]()
Е сега доколку продолжи вака со добри партии, лошо ќе биде што ќе нема доволна минутажа во тимот, игра на позицијата на Пјанич(со подобри карактеристики во дефанзива од босанецот), но незнам колку добро би функцонирал средниот ред со нив двајцата, плус Де Роси да речеме, премногу офанзивно ми изгледа, ем кога ќе се врати Стротман, се помалку шанса ќе има за малиот турчин ..И по Италијанскиве медиуми има многу позитивни коментари за Ујчан.
Кога потпиша Погба за Јуве, имаше коментари од типот, зошто го земале Погба, Маркизио си е на таа позиција итн. Сега е друга песнаЕ сега доколку продолжи вака со добри партии, лошо ќе биде што ќе нема доволна минутажа во тимот, игра на позицијата на Пјанич(со подобри карактеристики во дефанзива од босанецот), но незнам колку добро би функцонирал средниот ред со нив двајцата, плус Де Роси да речеме, премногу офанзивно ми изгледа, ем кога ќе се врати Стротман, се помалку шанса ќе има за малиот турчин ..
Имате и ЛШ сезонава, тоа се 46 утакмици минимум, заедно со купот, а ваљда и групи ќе поминете, а куп барем 1/4 финале, така да има бајаги утакмици за играње.Е сега доколку продолжи вака со добри партии, лошо ќе биде што ќе нема доволна минутажа во тимот, игра на позицијата на Пјанич(со подобри карактеристики во дефанзива од босанецот), но незнам колку добро би функцонирал средниот ред со нив двајцата, плус Де Роси да речеме, премногу офанзивно ми изгледа, ем кога ќе се врати Стротман, се помалку шанса ќе има за малиот турчин ..