Фан Клуб: Барселона

Член од
7 мај 2013
Мислења
62
Поени од реакции
130
Се надевам дека Лучо ќе го врати пресингот кој го вршеа како во времето на Гвардиола нешто што лани Тато го заборави

R

Rigel Kent

Гостин
Ме импресионира и Патрицио Габарон (Патрик) со 4-ка дрес играше. Замена за Алвес може да биде.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Од она што го гледав:
Масип ми е исфорсиран не гледам ништо во него.
Тер Штеген е одличен, добро игра со нога, делува самоуверено, му стои голманското место. Вчера кога го гледав мислев дека го имаме Ноер на гол, е до толку чувствувам сигурност.
Деулофеу е одличен, дрзок, ја развил техниката уште повеќе, ми се подаѓа тоа што практикува индивидуални потези, нанижуваше по неколку играчи, он беше и креаторот на голот.
Монтоја е очаен.
Бартра слабо, како уште на одмор да е.
Жоан Роман ми делува доста мотивирано, има интересна техника, потсетува малку на Тељо.
Халиловиќ се трудеше, не сум нешто импресиониран од детево и не гледам дека би користел на прв тим.

Мислам дека ова е најјакиот дизајн на голманскиот дрес до сега.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Со @Hank Moody не се слагам само за Халиловиќ.

Дечкото покажува сериозна интелегенција. Точно е дека не може да му користи на првиот тим оваа сезона, а веројатно и следните 2-3 сезона, ама каков талент сме купиле мислам дека уште не сме ни свесни.

Ако се развие правилно мислам дека ќе го преболиме Тијаго Алкантара.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Со оглед на фактот дека нерасонет го пишував постот испуштив да напишам дека треба да се развива. Не му го негирам талентот.:):)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
Во стилот на играта потсеќа на Меси, движењата, пасовите.... Или е некој сличен талент или е влезен во некој филм по секоја цена да го имитира Меси :D

Член од
7 јули 2014
Мислења
1.243
Поени од реакции
1.162
Добар е малиов. Само 170 е висок и е многу брз и подвижен што го прави доста тежок за чување.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Во стилот на играта потсеќа на Меси, движењата, пасовите.... Или е некој сличен талент или е влезен во некој филм по секоја цена да го имитира Меси :D
Не да потсеќа на Меси,на моменти мислев дека Меси играo_O
Ептен му се радувам на детево(y)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958

Добар е малиот, знае да се снајде во дриблинг, само што нема таков гол инстинкт како Меси. Според мене, со правилно негување на неговиот талент би бил директна замена за Иниеста.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Најверојатно ништо нема да биде биде со Mathieu(30) од Валнесија,ќе сме се пренасочеле кон Blind(24) од Ајакс.
Што мислите за ова дали Blind кој има 24 години е подобра опција од Mathieu кој ќе има 31 за некој месец :eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom