B
Borg_Drone
Гостин
Очекувам повеќе од едно обично „грешка си“.......Грешка си.
Очекувам повеќе од едно обично „грешка си“.......Грешка си.
А кои се тие платеници?Завземам страна против платеници што рушат патнички авион, што не е јасно?
Само ми оди во прилогна мојата теза, освен секако ако не мислеше дека пошто се работи за СССР ( Русија ) па демек ке смени нешто.
Јас давам докази и аргументи, ти даваш неосновани теории на заговор за кои немаш ни грам доказ, а според мене ни грам логика.а каде пишува дека е тоа така ... 1 минута откако исчезнува авион излагаат информации кој го срушил, со нели докази снимки па уште и пресретнати телефонски разговори аууу се реши одма мистеријата за 5 секунди !!!! смрди тука работата се гледа од далеку дека е наместено и дека тие луѓе се колатерална штета за некој зацртан план на некоја фаца ... одма се разреши злосторот а телата уште не оладени а од друга страна 6 месеца не можат да дознаат каде летал како летал и што правел МХ370 !!!
Не си запознат со конфликтот во источна Украина?А кои се тие платеници?
извини а кој се тие херои кој убиваа луѓе кој скокаа од запалени згради со безбол палки ?Јас давам докази и аргументи, ти даваш неосновани теории на заговор за кои немаш ни грам доказ, а според мене ни грам логика.
Дај некој доказ, некое тврдење да поткрепиш, такви колатерални штети, наместени несреќи за зионисти во позадина и матни зделки, тоа на некој друг.[DOUBLEPOST=1405634065][/DOUBLEPOST]
Не си запознат со конфликтот во источна Украина?
Каква врска има ова со патничкиот авион?извини а кој се тие херои кој убиваа луѓе кој скокаа од запалени згради со безбол палки ?
има .. викаш терористи па гледав снимки од ладнокрвни животни кој тепаат мртви луѓе со безбол палки ... не сум упатен па прашувам ти како упатен кој се тие луѓе ... ослободители на човештвото од тиранијата да не се ?Каква врска има ова со патничкиот авион?
Завземам страна против платеници што рушат патнички авион, што не е јасно?
Платеници кои најверојатно ќе испадне дека биле наседнати дека тоа е воен авион. Далеку си и ти од не-пропаганден завземач на одредена страна. Прозирно е многу, нема потреба да се објаснуваш.Завземам страна против платеници што рушат патнички авион, што не е јасно?
Вистинското прашање!Кој добива а кој губи од овој чин и трагедија?
Нема потреба од официјална забрана за летање над ист. Украина, доволен е здрав разум. Впрочем види колку малку скршнување кон југ е потребно за да се прелета преку Црното Море, наместо преку воена зона и бојно поле....забрана за летање низ источна Украина или било каква воена зона нема и никогаш немало
На прашање ми одговараш со прашање, те прашав кои се тие платеници?Јас давам докази и аргументи, ти даваш неосновани теории на заговор за кои немаш ни грам доказ, а според мене ни грам логика.
Дај некој доказ, некое тврдење да поткрепиш, такви колатерални штети, наместени несреќи за зионисти во позадина и матни зделки, тоа на некој друг.[DOUBLEPOST=1405634065][/DOUBLEPOST]
Не си запознат со конфликтот во источна Украина?
А зошто вакви теории не извадовте кога наводно украинците гранатирале некој руски пограничен град пред некој ден?Само ми оди во прилогна мојата теза, освен секако ако не мислеше дека пошто се работи за СССР ( Русија ) па демек ке смени нешто.