Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Еве вака размислува секој Македонец денес во државата Македонија..

Да ли вие знаете што значи Образ? Во Црна Гора ако некој ти ја опсуе мајкати ќе му платиш дебело.Во Србија се дизат и тепат за секакви глупости..Во Хрватска кршат табли на ќирилица..

Секаде сите се газди во своја држава..Само македонците се пи*ки во своја..

Па ти ништо дете тогаш,следниот пат кога ќе ти покажуват курови,кога ќе те пљукат ти отиди си,кажи си на себе....Не бе јас сум паметен...не сум на нивното ниво..
И кога шипците ќе ти ја силуват девојкати остави ја кај нив,не се буни..Кажи си јас не сум на нивен ниво..[DOUBLEPOST=1405455554][/DOUBLEPOST]

Дека се тие шипци..понеделник пројде..Дека е таа силна армија на орци од гондор?
Ти препорачувам посети ја темата ,,Бугарски пасош - Да или Не" и се надевам ќе сватиш зошто нема МАКЕДОНИЗАМ кај МАКЕДОНЦИТ..

Член од
14 август 2006
Мислења
45.307
Поени од реакции
84.450
Судскиот процес против осуммината демонстранти против демонстрантите во случајот „Монструм“ почнува во понеделник.

Сите ќе одговараат за кривичното дело, „учество во толпа што ќе изврши кривично дело“.
Сите осуммина добија мерка против најпрво од 8 дена, а потоа им беше продолжена на 30 дена.
За ова кривично дело, обвинетите може да добијат затворска казна од 3 месеци до 5 години.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Судскиот процес против осуммината демонстранти против демонстрантите во случајот „Монструм“ почнува во понеделник.

Сите ќе одговараат за кривичното дело, „учество во толпа што ќе изврши кривично дело“.
Сите осуммина добија мерка против најпрво од 8 дена, а потоа им беше продолжена на 30 дена.
За ова кривично дело, обвинетите може да добијат затворска казна од 3 месеци до 5 години.
Претпоставувам нема да добијат повисоки казни од оние што беа судени за Ѓорче. Тажно но вистинито иако и ова е некакво изненадување за нас...[DOUBLEPOST=1405528806][/DOUBLEPOST]Иначе и во Тетово има кривични пријави за 10 "луѓе". Интересно е што од 5 повредени полицајци во Тетово еден е Македонец, четворица албанци.

Последно уредено:
Член од
23 мај 2013
Мислења
2.433
Поени од реакции
5.882
Ти препорачувам посети ја темата ,,Бугарски пасош - Да или Не" и се надевам ќе сватиш зошто нема МАКЕДОНИЗАМ кај МАКЕДОНЦИТ..
Иако јас сум против тие Бугарски пасоши вие луге мора да разберете дека луге со завршен факултет неможат да пронајдат работа човек мора да снајде на некој начин да го прехранат своето семејство ама вие сте толку влезени во филм ние треба да мислиме за нашата иднина а не патриотизмот се надевам дека времињата ќе се сменат и ќе имаме подобра иднина
А до човекот што ми кажуваше ''одличните" примери
Ти можеш да ја спасиш Македонија само ти :rolleyes:
Се извинувам за офтопикот

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Иако јас сум против тие Бугарски пасоши вие луге мора да разберете дека луге со завршен факултет неможат да пронајдат работа човек мора да снајде на некој начин да го прехранат своето семејство ама вие сте толку влезени во филм ние треба да мислиме за нашата иднина а не патриотизмот се надевам дека времињата ќе се сменат и ќе имаме подобра иднина
А до човекот што ми кажуваше ''одличните" примери
Ти можеш да ја спасиш Македонија само ти :rolleyes:
Се извинувам за офтопикот
Епа додека се земаат бугарски пасоши ќе се случува Смисловско езеро,Ѓорче,пред тоа Карпалак,Вејце,ќе ве кршат од ќотек во Скопје по улици автобузи итн... ако толку ги има овие со факултет ЗОШТО НЕ НАПРАВАТ ЗДРУЖЕНИЕ И НЕ ПРОТЕСТИРААТ И НАПРАВАТ ДЕМОНСТРАЦИИ ??? неможеш да најдеш изговор за некој што е изрод...

M

mordekaj

Гостин
Епа додека се земаат бугарски пасоши ќе се случува Смисловско езеро,Ѓорче,пред тоа Карпалак,Вејце,ќе ве кршат од ќотек во Скопје по улици автобузи итн... ако толку ги има овие со факултет ЗОШТО НЕ НАПРАВАТ ЗДРУЖЕНИЕ И НЕ ПРОТЕСТИРААТ И НАПРАВАТ ДЕМОНСТРАЦИИ ??? неможеш да најдеш изговор за некој што е изрод...
Добро бе пријателе, еве ние шо имаме бугарски пасоши и сме избегале од Македонија сме предавници и изроди. Ај тогаш кажи ми ти шо правиш за сето тоа да не се случува? Превземаш нешто? Ги обединуваш Македонците некако? Правиш демонстрации? Одиш на демонстрации? Или само седиш на комп. и чукаш на тоа тастатурата? Ебате тоа квази патриотот.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.307
Поени од реакции
84.450
Добро бе пријателе, еве ние шо имаме бугарски пасоши и сме избегале од Македонија сме предавници и изроди. Ај тогаш кажи ми ти шо правиш за сето тоа да не се случува? Превземаш нешто? Ги обединуваш Македонците некако? Правиш демонстрации? Одиш на демонстрации? Или само седиш на комп. и чукаш на тоа тастатурата? Ебате тоа квази патриотот.
Не ли глеаш од постовите дека е некое дете. Не му замерај до толку.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Прво припази на речникот,кога јас сум ја бранел оваа држава ти си бил во основно образование,второ,што има јас да правам здружение ? јас живеам пристојно,не сум богат ама за пристоен живот имам,не се бунам,ама вие АРМИЈАТА СО ФАКУЛТЕТСКО ОБРАЗОВАНИЕ и засекогаш вечни НАПАТЕНИ И СИРОМАШНИ зошто вие ако ве има толку многу десетици илјади со бугарски пасоши не направите здружение и да вршите притисок на владата ? ја сум сигурен дека ако сте толкава маса владата МОРА да седне на маса со вас а вие ? одма пиши ДЕДО-БУГАРИН.. кога требало јас сум се покажал и тоа во војна а не во мир! се извинувам искрено на останатите што ова го пишав а не е во склад со темата,ќе се потрудам да нема веќе вакви коментари од моја страна..[DOUBLEPOST=1405540506][/DOUBLEPOST]
Не, али би било добро да го фатиш под раче Ghostleader и право у Играчница!
Обавезно да глеате лево/десно на улица и прстињата у штекер никако!
Ти јазичар не ме мешај мене,нека не ти ствара моето присуство комплекс!

M

mordekaj

Гостин
Прво припази на речникот,кога јас сум ја бранел оваа држава ти си бил во основно образование,второ,што има јас да правам здружение ? јас живеам пристојно,не сум богат ама за пристоен живот имам,не се бунам,ама вие АРМИЈАТА СО ФАКУЛТЕТСКО ОБРАЗОВАНИЕ и засекогаш вечни НАПАТЕНИ И СИРОМАШНИ зошто вие ако ве има толку многу десетици илјади со бугарски пасоши не направите здружение и да вршите притисок на владата ? ја сум сигурен дека ако сте толкава маса владата МОРА да седне на маса со вас а вие ? одма пиши ДЕДО-БУГАРИН.. кога требало јас сум се покажал и тоа во војна а не во мир! се извинувам искрено на останатите што ова го пишав а не е во склад со темата,ќе се потрудам да нема веќе вакви коментари од моја страна..[DOUBLEPOST=1405540506][/DOUBLEPOST]
Ти јазичар не ме мешај мене,нека не ти ствара моето присуство комплекс!
Јас кажав дека сум предавник и изрод и затоа од мене не барај ништо. Ти кажи ми со шо допринесуваш за Македонија. И не ми дрндај со тоа јас ја бранев, јас ова, јас она....Кажи сега со шо помагаш. И биди сигурен дека сум повозрасен од тебе.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Јас кажав дека сум предавник и изрод и затоа од мене не барај ништо. Ти кажи ми со шо допринесуваш за Македонија. И не ми дрндај со тоа јас ја бранев, јас ова, јас она....Кажи сега со шо помагаш. И биди сигурен дека сум повозрасен од тебе.
Се читаш што ми пишуваш!? како да допринесем ја ? јас сум допринел кога најмногу требало,кој е поголем придонес од тој да ти фрчат над глава куршуми со месеци!? и да бидеш во првите линии ? ама добро ти тоа не знаеш а се сомневам дека некогаш и ќе дознаеш.. јас допринесувам со тоа што не излагам никогаш на гласање,и не ме пече совеста за одлуките на власта поради кои ти мораше образот и честа да ја дадеш.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Прво припази на речникот,кога јас сум ја бранел оваа држава ти си бил во основно образование,второ,што има јас да правам здружение ? јас живеам пристојно,не сум богат ама за пристоен живот имам,не се бунам,ама вие АРМИЈАТА СО ФАКУЛТЕТСКО ОБРАЗОВАНИЕ и засекогаш вечни НАПАТЕНИ И СИРОМАШНИ зошто вие ако ве има толку многу десетици илјади со бугарски пасоши не направите здружение и да вршите притисок на владата ? ја сум сигурен дека ако сте толкава маса владата МОРА да седне на маса со вас а вие ? одма пиши ДЕДО-БУГАРИН.. кога требало јас сум се покажал и тоа во војна а не во мир! се извинувам искрено на останатите што ова го пишав а не е во склад со темата,ќе се потрудам да нема веќе вакви коментари од моја страна.
Инаку ми треба за во школо да најдам поврзување на Фронт аудио на различни матични плочи па да не знае некој повеќе за ова :D? а може и за мојата матична Gigabayte Dual Chanel DDRII :)
Ај напиј се млекце и иди легни си и престани да се филмаш, смешно делуваш.

Kajgana Shop

На врв Bottom