Скопјанец три години печалел во Ирак- неговата љубена потрошила се!

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.869
Поени од реакции
6.686
Љољ сам си е крив, си пиша дека ја фатил 2-3 пати како го вара а овој полномошно и дава :pos:. Факт е дека ко женско што може да те заебе никој неможе ја бар си ја научив таа лекција на време :icon_lol:

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Љољ сам си е крив, си пиша дека ја фатил 2-3 пати како го вара а овој полномошно и дава :pos:. Факт е дека ко женско што може да те заебе никој неможе ја бар си ја научив таа лекција на време :icon_lol:
Којзнае што е шемата. Мириса.

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Тинчето е прекрасно.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Дечкото испаднал глуп ама има храброст да признае. Ај нека дигне два прста некој од вас кој би признал вака јавно дека девојка го издрибрала и тоа поштено.

Член од
9 јули 2014
Мислења
30
Поени од реакции
8
тоа мулето денеска пуштило кривична до цела нејзија фамилија, нека му ја мислат.

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
тоа мулето денеска пуштило кривична до цела нејзија фамилија, нека му ја мислат.
Леле он не е нормален.
Ќе изгуби све. Лузер е лузер. Ахахаххахааха

Член од
9 јули 2014
Мислења
30
Поени од реакции
8
слушнав фатил некој јак адвокат, не знм баш дали ќе изгуби се или се ке и земеи ќе ги остави на улица.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.782
Поени од реакции
12.249
слушнав фатил некој јак адвокат, не знм баш дали ќе изгуби се или се ке и земеи ќе ги остави на улица.
а од кај ги знаеш ти овие ствари? другар ти е? Комшија?

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Другар ти е Dando од форумот www.carlub.mk

Сака да тужи. Уште во старт губи. Секако адвокатите ќе го соголат. И тоа убаво. А на крај не му бега да плаќа отштети. Еве што пишал. Алал да му е. Многу лузерски направено. Еден од најдобрите адвокати во МК ми спомна дека НЕМА НИКАКВИ шански да врати 1 ЕВРО.

Dando
Јуниор

Пораки: 74

Одг: Љубовта на мојот живот ми ги собра парите.Отварајте очи!
« Одговор #118 пратен на : Денес во 13:23:55 »
денеска и официјално од моја лична страна беше доставен КРИВИЧНАТА пријава до лицата Кистина, Чедо и Станка Атанасовски по ти члена од законот
1. Измама од член 247 став4 вв. со став 1 од к3
2. Затајување од член 239 став 5 вв. со став 1 од к3
3. Послужување од член 240 од к3
Нека им е со среќа кривичната.

Член од
9 јули 2014
Мислења
30
Поени од реакции
8
Другар ти е Dando од форумот www.carlub.mk

Сака да тужи. Уште во старт губи. Секако адвокатите ќе го соголат. И тоа убаво. А на крај не му бега да плаќа отштети. Еве што пишал. Алал да му е. Многу лузерски направено. Еден од најдобрите адвокати во МК ми спомна дека НЕМА НИКАКВИ шански да врати 1 ЕВРО.

Dando
Јуниор

Пораки: 74

Одг: Љубовта на мојот живот ми ги собра парите.Отварајте очи!

« Одговор #118 пратен на : Денес во 13:23:55 »
денеска и официјално од моја лична страна беше доставен КРИВИЧНАТА пријава до лицата Кистина, Чедо и Станка Атанасовски по ти члена од законот
1. Измама од член 247 став4 вв. со став 1 од к3
2. Затајување од член 239 став 5 вв. со став 1 од к3
3. Послужување од член 240 од к3
Нека им е со среќа кривичната.
Ne se sekiraj ti za nego ima toj pari mnogu poveke od sto mislis ili oni sto znaat

Kajgana Shop

На врв Bottom