Сè за опаѓањето на косата - совети и искуства

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
За опаѓање на коса за жени од искуство ви препорачувам ампули на Виши ефикасни се ама лекувањето трае околу 3 месеци. Истовремено пиење и Мерц витамини.
Ампулите од Vichy се стварно одлични. Ги користев новите, Dercos neogenic, огромна разлика ми направија. Е сега цената им е...

Z

ziko bt

Гостин
Секој со среќата со Виши :) Јас користев и буквално никаков ефект немаше,10евра јабана заминаја :)

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Другарка ми од Америка ми донесе FULFIX против опаѓање и за побрз раст на косата, меѓутоа ми донесе повеќе отколку што и нарачав. Затоа 3 шишенца ги продавам по многу поволна цена т.е многу поефтина од оваа што ја нудат во Македонија. Ги продавам и сите заедно, но и по едно. Кој е заинтересиран очекувам порака во inbox. Линк за да видите за што станува збор http://www.fulfixcomplex.com/nz2BXazdF/
FulFix® - Нair growth product with Biotin. Get rid of hair loss
www.fulfixcomplex.com

Член од
16 април 2014
Мислења
7.328
Поени од реакции
11.734
И колку пари е трансплатација на коса ? Осеќам дека за 5-10 год ќе треба да ги садам залистоциве

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Уау за 5-10 години ќе требало да ги садиш залистоците..Ти не ребраш тука братче?Голем "проблем" имаш богами :D

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Еве еден сигурен лек,сеа малце е екстремно али бар е докажано дека работи.

The ancient Greek physician Hippocrates, who was born around 460 B.C. and is often referred to as the father of Western medicine, personally grappled with male pattern baldness. He prescribed himself and fellow chrome domes a topical concoction of opium, horseradish, pigeon droppings, beetroot and spices. It didn’t stop anyone’s hairline from receding. Hippocrates also conceived of a radical treatment for hair loss after noticing that eunuchs never went thin on top. Though it is unlikely that men began opting for castration over a bald spot, in 1995 researchers at Duke University confirmed that the procedure could indeed prevent hair loss.

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Мала мотивација за сите што имаат келавост еве што напраи човеков со косата и парите
плус ова му беше почетна трансплантација после напраи уште неколку сеа е врв

Член од
5 февруари 2011
Мислења
246
Поени од реакции
155
Мала мотивација за сите што имаат келавост еве што напраи човеков со косата и парите
плус ова му беше почетна трансплантација после напраи уште неколку сеа е врв

Ни со коса го личи, ни без коса :D

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.406
Поени од реакции
38.918
Тоа што си е грд е друга работа , али моменталната коса му е ептен добра. Сепак мислам дека утна болницата , има многу појаки примери од Руни кои не се познати личности. Гуглајте и ќе видите фантастични трансформации. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тоа што си е грд е друга работа , али моменталната коса му е ептен добра. Сепак мислам дека утна болницата , има многу појаки примери од Руни кои не се познати личности. Гуглајте и ќе видите фантастични трансформации. :)
не бе ок ти е таа клиника, он не се придржува до правилата у ко грмушка е :D

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.406
Поени од реакции
38.918
не бе ок ти е таа клиника, он не се придржува до правилата у ко грмушка е :D
Незнам дали имаш приметено , кога постигнува гол и кога прославуват некој од играчите ќе го погали по главата , и му ја прави како грмушка , и ептен е изнервиран прави страшна фаца. :pos: Исто и Снајдер не дава по глава да го фаќаат , а и он има правено трансплантација само што ја носи ептен кратко.

Моменталните лидерски доктори се Бисанга во Белгија , и Рахал во Канада. Прават магија во естетската хирургија. Иако зависи повеќе и од предиспозициите што се различни кај секој пациент , али на овие двајца ептен мал број на пациенти си заминале незадоволни. Плус рефундираат до 90 % од сумата ако не е се постигне резултат каков што е замислен. Ќе го земам за пример Бароман , има 50 години и пред 10 години hairline-от му беше катастрофа скоро гол , а еве како изгледа денес. :)

baromwan.jpg

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
УУУ иди познај дека има правено трансплантација :cuc:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Скапи се трансплатациите во современите клиники. Додека некој да да собере пари ќе остарее.

Член од
14 септември 2013
Мислења
46
Поени од реакции
6
има ли некој гел или восок КОЈ ВООПШТО ИЧ НЕМА ДА И ШТЕТИ НА КОСАТА?

Kajgana Shop

На врв Bottom