Барем ја сум.
Биди си. Омразата е резултат на комплексите кај луѓето и неможноста да створат нешто или латентната алчност.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барем ја сум.
Ќути добро е што ти не си таков.Биди си. Омразата е резултат на комплексите кај луѓето и неможноста да створат нешто или латентната алчност.
Ќути добро е што ти не си таков.
Другар, мислам дека до Германија е многу многу пат за аутостоп. Што не пробаш првен до поблиску негде. Знам за луѓе што лани за пивофестот во Прилеп дојдоја од Полска со автостоп, ама предходно имале 3 пати идено со мотори до Македонија па го знаеле патот. Оттука следнува дека до Германија сигурно е можно, ама пак треба да го знаеш патот, оти обично луѓето што превезуваат аутостопери ги превезуваат на мали делници, ако им е успат. Сигурно не сакаш да залуташ во непознат правец и да си мислиш дека со една обична патна карта ќе се снајдиш низ Европа.Планирам да тргнам автостоп низ Германија,но тука луѓето што ги прашувам велат дека возачите не се толку пријателски настроени,има некој автостоп искуство во Германија да ми каже колку километри за колку саати се минуваат ??
поздрав
А мене ми е преку глава од ваквите писимисти како тебе,абе човек,јас тука барам совети од луѓе што веќе биле на таква авантура и што можат да ми кажат некои совети и слично,а такви како тебе шо мислат дека треба да се возиме со џипови низ светот,и шо не го сфаќаат таквиот начин на живот,ги има премногу,очигледно не ме сфакаш што сакам да сторам,и те молам не ми ја расипувај добрата воља,автостопот е поим за авантура и слобода,ако ти е интересно со агенција да отидеш до грција со гумите за пливање и двете деца под мишка,и да не мрднеш од дома 10 дена,а после кога ќе дојдеш во македонија да им кажуваш на пријателите колку убаво си поминал пиејќи секој ден од ракијата шо си ја земал од дома и јадејќи шопска со некој србин кој ти бил комшија таму,тогаш напред,мене тоа не ме возбудува,
очигледно јас се обратив на погрешно место...
Друже ова е најхејтерскиот форум.
90 посто е полн со омраза.[/уquote]
У право си,
тука сум започнал повеќе теми,но поради како што кажа ти претходно,сите од нив ми беа неуспешни,повеќе не го правам тоа залудно..