- Член од
- 11 септември 2009
- Мислења
- 323
- Поени од реакции
- 55
Не ми објаснувај што е институција а што не, прашањето го поставив ако може некој да ме упати, ДА ЗНАЕВ НЕМАШЕ ДА ПРАШУВАМ, ама македонче како македонче ако некој може да заврши работа полесно од него чекај ќе го исплукам и извреѓам, како може он да земе побрзо од мене, ради таквите како тебе никаде во светот не не сакаат. И те молам да не ми реплицираш повеќе, стави ме на игнор и не ме замарај, членовите најкултурно ми објаснија што треба да направам, така да те молам ти вклучи го мозочето, прочитај некоја книга и излези социјализирај се, добро е за психата.Decko ova ne e institucija za da prasuvas GLUPOSTI barem do tolku imas vo glavata znaci majkati e bugarka rodena licna karta ima tolku mozes da ne svakas so timbata so toa glavata pa da prasuvas si imas ambasada,pravosudie blgarsko tolku e lesno samo treba da go vklucis mozoceto koj dokumenti treba da gi odnesam dokumentot na majkati licnata karta ne sigurno mojata ke odis prvo vo DABC PA OD TAMU VO PRAVOSUDIETO SO PROIZHODOT I GOTOVO lesno e aj sega zemi cuclata i na spiene.Docna e