Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки каде има низ Скопје подобри а поефтини ранци за лаптоп (17")? Ги гледав оние Swissgear на aliexpress али ми треба итно неможам да чекам 2 месеци за достава.
Побарај убаво низ странициве. :D
Вакви калапчиња за сладолед?
http://www.kafepauza.mk/zivot/ovoshni-sladoledi/
http://www.arien.mk/index.php/kujnski-predmeti/silikonski-kalapi/kalapi-za-sladoled-detail :D

Каде мозам да најдам вакви или барем слични патики??
ace.jpg

Дечки дали видел некој на Зелен пазар или на Бит пазар кај се продаваат монистри и сл. за изработка на накит?
Продавниците од кај што се снабдував не работат денес. :(

Дечки дали видел некој на Зелен пазар или на Бит пазар кај се продаваат монистри и сл. за изработка на накит?
Продавниците од кај што се снабдував не работат денес. :(

Имаш на Бит пазар во една од редот со продавници. Значи не на тезга, продавничка. Немаш промашај, влези и следи го редот што води до следниот излез.

Имаш на Бит пазар во една од редот со продавници. Значи не на тезга, продавничка. Немаш промашај, влези и следи го редот што води до следниот излез.
Не знам Стојне кај е редот со продавнички, на Битпазар не сум била од шесдесетдруга.. :( ама ај ќе се снајдам

А денес до колку работат?

Не знам Стојне кај е редот со продавнички, на Битпазар не сум била од шесдесетдруга.. :( ама ај ќе се снајдам

А денес до колку работат?

Чим јас се снајдов од прва, ќе можеш и ти. Значи од едната страна имало бутици со венчаници, не таму, туку од кај Скендербег споменикот, во првиот пролаз што гледа кон библиотека, од левата страна.

Не знам за работно време.

Шарпа (шамија) за околу глава нешто слично како на сликава?

haris-dzinovic.jpg

На која бензиска во Скопје може да се дополни плинска боца за домашна употреба (не како во макпетрол да се менува цела да се полни ми треба само за месец дена да ја користам па за 200-300 денари да турам плин сакам)?

Шо цена е картата за Аква Парк у Скопје? Искуства ова она?

На која бензиска во Скопје може да се дополни плинска боца за домашна употреба (не како во макпетрол да се менува цела да се полни ми треба само за месец дена да ја користам па за 200-300 денари да турам плин сакам)?
прва што ми текнува (јас ја користам) е новата бензинска на ОКТА кај раде кончар (аеродром/мичурин), кај што иде 7-ца. но, мислам дека и во секоја друга бензинска што не е на макпетрол ќе можеш. макпетрол веќе некое врмее има акција и дига фама за тоа како НЕ требало да се полнат боците, дури и флаери си има по нивните бензински. само се чудам зошто им е таа акција:confused: говеда, полнат 17-18 литра, а ти наплаќаат ко 20. ете затоа:D

ОКТАН во Ново Лисиче спроти Лукоил

Каде може да се купи капа за на базен (за борис трајковски што сд користат)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom