Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оваа Ријана... кај сите курој и таа таму. Не беше пред некоја недела сликана со дрес од Бразил или така нешто?
![]()
Меси е Меси, хајпот е голем. Замислете Меси да дадеше гол како Гетце сите ќе викаа уау каков гол, најдобар во историјата на финалињата. Да изиграше Меси партија како Швајни или Боатенг одма сите ќе говореа како е најдобар на сите времиња. Се се претерува кога е Меси во прашање, а херојствата на одделни германски играчи на првенствово се занемарени со изговор дека тимот победува, како нешто абстрактно. Швајни абсолутно сам го држеше целиот среден ред вчера, партнери му беа Крамер кој беше буквално изгубен германец, Крос и Озил кои од одбрана немаат О. Друго ќе беше со Кедира, немаше толку контри и полуконтри да имаат. Ама се тоа ќе остане бледо сеќавање, пошто тимот победи.
линк?Милер: Не ме интересира Balon D'or, ние сме Светски Шампиони вие можете да си ја пикнете топката во анусот.
ЅВЕР![]()
![]()
линк?
хаххаха, на гугл транслејт ми дава ова:
Des interessiert mi ois ned der Scheißdreck! Weltmeister samma! Den Pot hamma! Den scheiß goldnen Schuah kannst dir hinter d’Ohren schmierrn!
Muller: "I do not care about that stupid sh*t. We are world champions! You can stuff the Golden Boot in your *ss"
Која будала![]()
али затоа ова го преведе поарно