СП 2014 - ФИНАЛЕ | Германија - Аргентина | 13.07.2014 (21:00) Маракана -Рио де Жанеиро

• Креатор на темата Rigel Kent
  • Време на започнување

Кој ќе победи во финалето ?

• Вкупно гласачи
    183
  • Гласањето е завршено на .
R

Rigel Kent

Гостин
Пак си тераш со истото , ама тоа кажува колку си мизерен , а клеветата за џонтра види си сам како е баниран.
http://forum.kajgana.com/members/Џонтра-Волта.67048/#warnings

Казнени поени од blue ladybug која е модератор на општи муабети , а не во спорт. За тоа кој го пријавил и собрал поени за бан да ја прашаш blue ladybug.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И од каде знаеш дека баш со казнените е баниран а не рачно?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Леле дајте му да биде модератор и нека не банира сите, барем да олабавиме сите банираните од него некој период.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А ти што се заинтересира за ова , нели НАСА требаше да ја консултирам.:)
Па затоа те прашувам од кај дозна, пошо не можеш да видиш ни ти ни ја за сигурно.
Леле дајте му да биде модератор и нека не банира сите, барем да олабавиме сите од него некој период.
Воки еве ти беше модератор, откај утврди дечково дека од поени е баниран а не од админ рачно? :D

R

Rigel Kent

Гостин
Леле дајте му да биде модератор и нека не банира сите, барем да олабавиме сите од него некој период.
Не сум јас искомплексиран како тебе , не ми треба модераторско место , но твоето цимолење откако ти ја одзедоа модераторската функција е патетично.[DOUBLEPOST=1405294990][/DOUBLEPOST]
Па затоа те прашувам од кај дозна, пошо не можеш да видиш ни ти ни ја за сигурно.

Воки еве ти беше модератор, откај утврди дечково дека од поени е баниран а не од админ рачно? :D
А целта е кој го банирал и по ЧИЈА пријава , ама ај ќе си играме игра на зборови дали собрал казнени за бан или е баниран директно .

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не сум јас искомплексиран како тебе , не ми треба модераторско место , но твоето цимолење откако ти ја одзедоа модераторската функција е патетично.[DOUBLEPOST=1405294990][/DOUBLEPOST]

А целта е кој го банирал и по ЧИЈА пријава , ама ај ќе си играме игра на зборови дали собрал казнени за бан или е баниран директно .
Тоа ни Агата Кристи не може да го одгатне.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не сум јас искомплексиран како тебе , не ми треба модераторско место , но твоето цимолење откако ти ја одзедоа модераторската функција е патетично.
Ми ја одзедоа насилно едно утро во мојот дом и ми беше пронајдена поголема количина на искомплекцираност во црни кеси.
Илија, дај смири се веќе, досаден стануваш, а поима си немаш од работите, само од глупост во глупост паѓаш.

R

Rigel Kent

Гостин
А лагата на профилот што ја напиша дека сум пријавувал 2-3 пати дневно , нека ти служи на чест.

R

Rigel Kent

Гостин
Ми ја одзедоа насилно едно утро во мојот дом и ми беше пронајдена поголема количина на искомплекцираност во црни кеси.
Илија, дај смири се веќе, досаден стануваш, а поима си немаш од работите, само од глупост во глупост паѓаш.
Ти ја одзедоа бидејќи се уфилма со модераторското место , а и фрустрациите ги исфрлаше каде ќе стигнеше. Но ете порасна.

Kajgana Shop

На врв Bottom