СП 2014 - ФИНАЛЕ | Германија - Аргентина | 13.07.2014 (21:00) Маракана -Рио де Жанеиро

• Креатор на темата Креатор на темата Rigel Kent
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во финалето ?

• Вкупно гласачи
    183
  • Гласањето е завршено на .
Igor FilevskiВашите коментари се коментари на патетика, медиокритетски размислувања кои искрено не ме ни провоцираат да одговорам. Луѓето на планетата и онака се делат на оние кои си бараат златна средина и оние кои бараат волшепство, фантазија. Дури Бразил во 7:1 имаше повеќе желба за Фантазија отколку самите германци. Затоа плс не ме терајте да ве прескокнувам. Едноставно, терајте си по патот на вашата златна средина и тоа е. А ние другите ќе бараме успех само по цена на Страст, Љубов, Фантазисти. Колумбо, Че, Платон, Сократ итн кои никогаш и не биле дел од масата. А во исто време, никогаш , ама баш никогаш нема да бидам подржувач на стерилен, стереотипен фудбал без желба за волшепства, имагинација, фантазија со многу страст и ентузијазам, нешто за кое германците можат само да сонуваат. А за резултат, ОК. Нека е. Во тоа се разликуваме едни од други.

ЕДНО ДА СЕ ЗНАЕ!!

Еј, дајте жити се некој со Макс ТВ нека го врати мечов и нека го сними моментот кога искача чикава у кадар, таков епик момент е греота да остане незачуван!

Не се жaли, гaрaнт рaбoтнoтo време не ти е пoрaнo oд 8 јaс oд 5 требa дa стaнaм

Ахам па тоа ми беше целта , значи се потсмеваш на некој кој навива за Бразил и Аргентина , а во тие екипи играат моите омилените играчи од Барса и Интер . Мене срце не ми дава да навивам против Нејмар , Жулио Цезар , Меси и Маскерано . Ете Шпанија ја хејтав и мило ми беше што отпадна .
Е сега кога ти пишувам и омаловажувам твојот избор тебе ти е непријатно и се правдаш .
Ова е да знаеш како му е на другиот кога ти го правиш тоа.
priest.gif
z41.gif

Најдобар момент ми беше моментот кога беше исвиркуван старото гомно од ФИФА

Леле патетика, Аргентинската репрезентација беше полна со имагикнација и фантазија на ова првенство:pos:

Меси му е лавот , ама со другите забегани постови е мизерен . Не знам што се замарате со него.
Абе Ригел, чекај сеа, не ми е јасно. ..

Меси освои награда за најдобар играч, ама не зема титула.

Најдобар ќе биде во историјата сега? :unsure:

Ти врати се на Барса, Интер, Гетафе, Рајо Ваљекано, Рома, ФК Смрдена Вода и 100 останати екипи кои се во твоето срце :LOL:

Лам е светски шампион:love:

ФК Смрдена Вода ?

Навистина постои/постоел таков фудбалски клуб ?

И навистина @Rigel Kent навивал за нив ?

Не пратам фудбал, па затоа не сум добро запознаен со овие податоци.

Добро сега, секое село заслужува да има свој универзитет, свои спортски клубови, свои мисици и се останато. :D

Igor FilevskiВашите коментари се коментари на патетика, медиокритетски размислувања кои искрено не ме ни провоцираат да одговорам. Луѓето на планетата и онака се делат на оние кои си бараат златна средина и оние кои бараат волшепство, фантазија. Дури Бразил во 7:1 имаше повеќе желба за Фантазија отколку самите германци. Затоа плс не ме терајте да ве прескокнувам. Едноставно, терајте си по патот на вашата златна средина и тоа е. А ние другите ќе бараме успех само по цена на Страст, Љубов, Фантазисти. Колумбо, Че, Платон, Сократ итн кои никогаш и не биле дел од масата. А во исто време, никогаш , ама баш никогаш нема да бидам подржувач на стерилен, стереотипен фудбал без желба за волшепства, имагинација, фантазија со многу страст и ентузијазам, нешто за кое германците можат само да сонуваат. А за резултат, ОК. Нека е. Во тоа се разликуваме едни од други.

ЕДНО ДА СЕ ЗНАЕ!!

Во коментари дечките му прават како Германија на Бразил, 7-1.

ЕДНО ДА СЕ ЗНАЕ!!

d043603d3c02fff6a0f73585eb225080407a3469.gif

10405586_775977269100591_9163531940892849337_n.jpg

Требало посебна награда за зверов

За него треба и една Златен ќотек награда со оглед на тоа што се не претпре кутриот.

Браво од мене за навивачите и за германската репрезентација, си заслужија.

Ригел друже не ме сфаќај погрешно ама да беше на англиски форум со крвавион хумор нивни мислам дека ќе беше пред нервен слом :D Не биди толку напнат :)

Разбирам јас хумор и јас се зезам на темата на Примера , ама овие навлегуваат во лични навреди , е тоа не е хумор туку дебилизам.

Меси заслужи Златна Топка, колку шо Погба заслужи најдобар млад играч...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom