Бразил - Холандија | 12.07.2014 | 22:00 | натпревар за 3то место

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Бразил

Гласови: 36 38,7%
  • Холандија

Гласови: 57 61,3%

• Вкупно гласачи
    93
  • Гласањето е завршено на .
Кога Холандија тепа до Робен и РвП е. Кога Холандија губи до Ван Гал е. Не збори безвезе ;)

него за вториот гол не е Луиз крив, криви се останатите што не го блокираа Блинд. Луиз направи се да ја извади од гол линија.

Луиз требаше во корнер да ја исфрли топката, а не да создава проблеми во 16 метри.Не е тој крив, толку му сече.IQ на репрезентацијата на Бразил е колку на 1 германски играч.

Луиз требаше во корнер да ја исфрли топката, а не да создава проблеми во 16 метри.Не е тој крив, толку му сече.IQ на репрезентацијата на Бразил е колку на 1 германски играч.
А бре не гледаше од косата кај ја исфрла :P

Б92

Shporet da su bacili na sredinu terena odigrao bi bolje nego Paulinjo i Gustavo,Fred i Jo posle ovog prvenstva mogu samo magarca po plazi da vuku i da naplacuju slikanje ljudima,Vilijan je takav laznjak...Mogu samo da igraju u kupu Bobana Zdravkovica i nigde vise.

Kada u igru uđe Hulk odmah nastane muk i svaki navijač iza gola traži sebi zaklon,gura nekog ispred sebe,za svaki slučaj da ga ne pogodi lopta.

Pa i klince u skoli fudbala uce da se lopta glavom ispred svog gola uvek izbija sa strane nikako nazad kako je to sada uradio David Luiz pravo u noge protivniku.Kakav amaterizam.

kako su samo divno pevali himnu...
(Po pesmi se dan poznaje, 12. jul 2014 22:31)

gra Brazila u odbrani i uopste kada su bez lopte je za sve fudbalske udzbenike. Najbolji primer kako ne treba igrati.

Otprilike kao kada igrate PES dva na dva, a oba igraca u istom timu stisnu kvadrat i iks.

Ovaj Brazil je baš po Mihinom ukusu - nemaju pojma o fudbalu, ali zato pevaju himnu kao jefan. Imali bi više šansi da su se prijavili za ono Ja imam talenat

ADRIANA LIMA ce se od bruke vratiti JARICU!
:pos::pos::pos:

Последно уредено:
@Iceboy кај си бе другарче? :pos:

И ајде за последен пат на ова СП: ВАНННННН ГАААААААААААААААААААЛЛЛЛЛЛ!! :vozbud::cuc:

Не се секирај @Iceboy, коа ќе се посере у ПЛ ќе те тагнам да му пишеш, you can count on me :)

d7c194c3e7f067a8828b5e96deadb939.jpg

:pos::pos::pos::pos::pos:

@Iceboy кај си бе другарче? :pos:

И ајде за последен пат на ова СП: ВАНННННН ГАААААААААААААААААААЛЛЛЛЛЛ!! :vozbud::cuc:
Сериозно бе...ќе крекаш? :)

Шо и да пишав после поразот со Германија, истото и денес...разликата е шо вечерва барем шанси правеа, се трудеа нешто, ама додека не најдат шпиц и креативец ништо од Бразил.
Не може Нејмар да игра на сите 11 позиции во тимот.

Jas ne znam shto zapnavte po sudiite koga i taka Brazil bea sranje.
Dupi gi!!!!!

1977345_920623104631554_3374450990923648459_n.jpg
:свиркам::facepalm::icon_mrgr:

Патем, никогаш до сега не се сеќавам дека до олку бил посрамотен домаќин!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom