Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Што не маваат сеа со камења да ги видам o_O

Не. Нормално дека ке има потреба од адс. Членовите овдека што се реално запознаени со проблемот јасно им е дали треба да купуваат од Албанци или не. Зборувам за целокупна македонска јавност а не за 1000-2000 души. За тоа треба пари... е сега колку пари не знам точно. Обично 1 спонзорирана статија за 1.300.000 ( колку што има македонци на фејсбук ) би требало да излезе околу грубо $300...
Македонската младина за жал е затруена од трендот кој го шират тн куродрвци ѕвезди на македонските социјални мрежи (кои воедно се партиски пиони, немој некој да пробувал да ме демантира за ова) и уште од вчера па и утринава не останаа покусо со нивните твитчиња и постчиња на ФБ за соживот бла бла. Види колку им удираат лајкови и шерови :facepalm:

BsQxtIiCcAA7nrA.jpg:large

Си седнале.

како демек за почеток ќе бидеме мирни,чекаат од ДПА повик за да почнат да маваат

Gi pratam ovie protestite i ne sakam da zazemam stav oti mislam deka ne ja znaeme pravata sostojba so ubistvoto an decata i drugiot covek sto bese na ezero isto taka en ja znaeme i pravata sostojba so sudenjeto dali vistina bea tie ubijcite ...
Drugo sakav da kazam deka porano bev krajno radikalen so albanskoto prasanje kako i so drugite sosedi sepak mora da sfatime deka tie ni se i sogragani i realnost a za toa koj e kriv sto dojde do ova na site mislam deka mu e jasno deka edinstveni vinovnici se nasite site dosegasni nesposobni politicari kako i stranskite tajni sluzbi koi ne testiraat kako labarotriski gluvci , so znaci so albancite nikogas ne sme imale dirketen sudir i vojna(za razlika od drugite sosedi) i ne sme bile porobuvani vo istorijata se do famoznata 2001 sto znaci nie sme zivele so niv i mozeme i treba da zivememe so niv no najvazno od se e sega na denesiot protest da nema zrtvi nitu kaj demonstrantite a pred se kaj policijata do kolku ima zrtvi siguren sum deka ke ni se povtori 2001 odnosno ke bide vo pogolemi razmeri a vo vojna sigurno e deka narodot gubi a korist imaat nekoj drugi treti strani pa za toa e najdobro da se smiri situcijata oti crno ni se pisuva na site !

Што? нема арабски пароли???
Шит....
Од 20 протести и 19 пати извадени такви пароли и возвишување на радикалниот ислам тој еден пат(ако остане вака) нема баш да праи некоја разлика.

Македонската младина за жал е затруена од трендот кој го шират тн куродрвци ѕвезди на македонските социјални мрежи (кои воедно се партиски пиони, немој некој да пробувал да ме демантира за ова) и уште од вчера па и утринава не останаа покусо со нивните твитчиња и постчиња на ФБ за соживот бла бла. Види колку им удираат лајкови и шерови :facepalm:
Епа од тие пичкици си патиме, посебно тој бетмен што орално ги задоволува соросоидите.

Мислам дека протестиве ќе бидат мирни. ЕУ и САД веќе го увидеа растечкиот албански радикален исламизам и им оддржаа убава лекција на ИВЗ, ДУИ и ДПА.

САД и ЕУ веќе си имаат проблем со радикалниот албански исламизам.

Од тоа што го прочитав на Твитер, наводно почнале да си одат, освен мал дел што останал пред кордонот.

треба

требаше да ги пуштат па на враќање да ги уапсат сите шо ќе ги познаеа на снимките.
И после фино лепо , за начинета штета, за напад на полициски службеник, за предизвикување немири нереди општа опасност, за ширење на верска и национална омраза... од 10 - 15 години, по 10-20.000 евра отштета, и по отслужување на казната доживотен прогон од МК или договор со косово за размена - 20 години испорака бесплатна на јаглен, испорака на двајцата осудени за монструм.
Не знат бе да искористат ситуација....

добар предлог ама џабе кога нас не водат идиоти

Gi pratam ovie protestite i ne sakam da zazemam stav oti mislam deka ne ja znaeme pravata sostojba so ubistvoto an decata i drugiot covek sto bese na ezero isto taka en ja znaeme i pravata sostojba so sudenjeto dali vistina bea tie ubijcite ...
Drugo sakav da kazam deka porano bev krajno radikalen so albanskoto prasanje kako i so drugite sosedi sepak mora da sfatime deka tie ni se i sogragani i realnost a za toa koj e kriv sto dojde do ova na site mislam deka mu e jasno deka edinstveni vinovnici se nasite site dosegasni nesposobni politicari kako i stranskite tajni sluzbi koi ne testiraat kako labarotriski gluvci , so znaci so albancite nikogas ne sme imale dirketen sudir i vojna(za razlika od drugite sosedi) i ne sme bile porobuvani vo istorijata se do famoznata 2001 sto znaci nie sme zivele so niv i mozeme i treba da zivememe so niv no najvazno od se e sega na denesiot protest da nema zrtvi nitu kaj demonstrantite a pred se kaj policijata do kolku ima zrtvi siguren sum deka ke ni se povtori 2001 odnosno ke bide vo pogolemi razmeri a vo vojna sigurno e deka narodot gubi a korist imaat nekoj drugi treti strani pa za toa e najdobro da se smiri situcijata oti crno ni se pisuva na site !

Земиси ги дома ако толку сакаш да живееш со нив

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom