Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
mi se dopaga toa kaj devojki ama ne kaj momci ,najgolemite nagoni se od 14 do 23 godina. i na 21 da e nevin,kao cel seksualen uragan da go propustil toas ili e peder ili e aseksualen
grd, sramezliv, ankzioznost problem?
ne seri, zosto ti se dopaga kaj devojki? Sto e razlikata?

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.303
Поени од реакции
7.025
toa sto taa ne bi znaela dali ti si dobar vo krevet ili ne,zaso nemala drugo iskustvo. a devojka ke primeti neizeban decko od kilometar
и демек ќе се разочара.........ако знае и ти како што тврдиш е искусна таа ќе си направи да стани интересно за двата да си го напраат ќеифот

Член од
8 јули 2014
Мислења
144
Поени од реакции
93
Ако најдам некоја што има 21 година и не е скината, тогаш јас ќе бидам најсреќниот човек на планетава :cool:

Ама за жал светов иде по ѓаволите така да :rolleyes:
Jas idam so devojka koja ja skinav na 21 godina..Me privlekuvase no posle toa otvoranje... uste togas resiv da ja zadrzam. Znaci ima, no mnogu redok vid se :)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.080
Jas idam so devojka koja ja skinav na 21 godina..Me privlekuvase no posle toa otvoranje... uste togas resiv da ja zadrzam. Znaci ima, no mnogu redok vid se :)
Решавачкиот момент за дали треба некој да те задржи или не. Господе.

Член од
8 јули 2014
Мислења
144
Поени од реакции
93
Бате у Систина имаш враќање на невиност. Седи си нек те заебава јас ќе гледам сеир.
Можеби, кај сакаш и шо сакаш нека има бато. Секој си има своја приказна и своја вистина. Мојата девојка не идела по такви работи денес - во време кога речиси секоја девојка имала односи и плус јас никад не сум против тоа да не е скината и не сум од традиционалните што значи немала потреба да ме лаже.. Плус долго време пред тоа се познаваме и бевме другари :)
Незнам колку години си али првиот пат на женското се осеќа по треперењето, по срамежливоста, а не по крварењето. Пошо како шо рече и сам ако е некоја ќе се зашие ама понашањето неможе да го одглуми така да чил.. :)
Во секој случај добар скептик си. Не викам дека јас на твое место не би рекол истото поради нарушена доверба кон женскиот пол.

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Можеби, кај сакаш и шо сакаш нека има бато. Секој си има своја приказна и своја вистина. Мојата девојка не идела по такви работи денес - во време кога речиси секоја девојка имала односи и плус јас никад не сум против тоа да не е скината и не сум од традиционалните што значи немала потреба да ме лаже.. Плус долго време пред тоа се познаваме и бевме другари :)
Незнам колку години си али првиот пат на женското се осеќа по треперењето, по срамежливоста, а не по крварењето. Пошо како шо рече и сам ако е некоја ќе се зашие ама понашањето неможе да го одглуми така да чил.. :)
Во секој случај добар скептик си. Не викам дека јас на твое место не би рекол истото поради нарушена доверба кон женскиот пол.
А бе ајдеер немам нарушена доверба обожавам жени.

Член од
8 јули 2014
Мислења
144
Поени од реакции
93
Решавачкиот момент за дали треба некој да те задржи или не. Господе.
Why not?
Позади секоја одлука стои причина? Или ќе се лажеме?[DOUBLEPOST=1405079314][/DOUBLEPOST]
А бе ајдеер немам нарушена доверба обожавам жени.
Епа тогаш би требало да ти е познат моментот окулу кинењето. Немораш да ставиш бел чаршаф за да имаш доказ доволно е само да ја гледаш :)

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Why not?
Позади секоја одлука стои причина? Или ќе се лажеме?
Апсолутно си прав.

Сум кинел девица ама на 21 девица ?! Треба многу многу многу да ми докаже.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.080
Why not?
Позади секоја одлука стои причина? Или ќе се лажеме?
Ти наведе ко тоа да е решавачкиот моменат дали ти за озбилно ќе ја сфатиш девојката, или не.
Да не била невина, ваљда немаше озбилно да биде сфатена, бар не дотолку.
Мислам, и сам кажа дека те привлекувала онака, значи не си бил затрескан до небо и назад.

Член од
8 јули 2014
Мислења
144
Поени од реакции
93
Ти наведе ко тоа да е решавачкиот моменат дали ти за озбилно ќе ја сфатиш девојката, или не.
Да не била невина, ваљда немаше озбилно да биде сфатена, бар не дотолку.
Мислам, и сам кажа дека те привлекувала онака, значи не си бил затрескан до небо и назад.
Значи не е битно дали е нивина или не. Ти секако ако легнуваш со некој (и она со тебе) во нормални услови (далеку од к*рви за пари) можда немаш некоја љубов не ја сакаш, али страст имаш човече барем малку штом сакаш да го направиш тоа.
Незнам зошто да се крева толку прашина? Секој си има право кога сака да си ја изгуби невиноста ако тоа така може да се нарече... Значи јас во ниту еден момент не би дескриминирал невини во однос на оние кои си се сексуално активни подлг период. Е сега како тоа ќе си влијае на моите одлуки си е мој личен став.
И да се вратам на моментот прво имало физичка привлечност меѓу нас, па страст, па после дошло трескање до небо...

Не се согласувам да бидеш со некоја само пошо била невина во никој случај :)[DOUBLEPOST=1405080001][/DOUBLEPOST]
Апсолутно си прав.

Сум кинел девица ама на 21 девица ?! Треба многу многу многу да ми докаже.
Верувај ми докажа :) Ипак не сум од вчера ни па ми е прва шо ја кинев :)
И пак ќе кажам во крв и такви раб. не верувам. Девојчето остана спиеше кај мене другиод ден од од сабјлето се разбудивме и видовме дека имаше малце крв. Значи не онака како шо е замислено да пливаш во крв.

И тоа си зависи од девојка до девојка, некои ги боли некои не.

Таман работа да се потпирам на овие работи што варираат.

Kajgana Shop

На врв Bottom