@Crazy in Love Можеш целата работа да речеш дека зависи од човекот, индивидуално е итн... ама само кога збориме за индивидуални луѓе (*едит).
Ама ние сега збориме за веројатноста нешто да случи и не можеш да негираш дека постои поголема шанса невина да изневери отколку некоја што си пробала со неколку (колку и да и било мерак да проба), решила дека и е доволно и се мажила.
Мене лично само статистичка анализа од Завод може да ме убеди во спротивното.
А башка можам на проблемот да му пристапам од друг агол.
Како што одат годините на човекот невиноста е се поголем и поголем знак за негово неискуство.
Јас девојки што се невини, а што имале многу контакти со машки или имале врски од по, не знам, година, на пример, не познавам.
И сега ако претпоставиме дека е неискусна, врз основа на горенаведеново, како ќе се однесува ако се најде во ситуација да и се свиѓа некој подолго време, еве да речеме, на работа, пошто е мажена (не знам кај стапуваат во контакт мажените со швалери),
и уште полошо и тој нејзе ја свиѓа и и се пушта.
Дали ќе знае да се справи со ситуацијата? Ако е неискусна можеби не е многу навикната да и се пуштаат машки, да и вртат памет, да и спуштаат ѕвезди. Можеби е веројатно да се рече дека полесно би била заведена во споредба со некоја друга поискусна.
Па додај на сето тоа домашна монотонија. Не викам проблеми или нешто друго, едноставно монотонија и немање возбуда. И ваму некој ти дава тоа што можеби во младоста никога не си го доживеала.
Искуството си го право своето, си има ефект.